Zato k mi je tanov lih danes obrnil stevec na 56000km pa se notranjost je zelo lepo ohranjena,pa ni tok trd k gun najvecjo prednost so pa mel kilometri :lol:ga je pa treba spustit
Ker sprednji sistem pa je tole, tisti alpajneti? A vrata pa nisi izoliral?
Drugac pa lustn tanov clio, po obliki me kar malo spominja na tistega, ki si ga prej imel
Stupo napisal/-a:Ker sprednji sistem pa je tole, tisti alpajneti? A vrata pa nisi izoliral?
Drugac pa lustn tanov clio, po obliki me kar malo spominja na tistega, ki si ga prej imel
Ne to je od DLSa X serija...ne nc nisem izolirou ker bo za normalno uporabo...ja mene tut gdaj na starega spomne
Kok hudo zgledata k sta oba skupi =D Like twins hehe!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
komu je pa sel v logatec? Ker podoben Rs (srebrn pa z veliko nalepko na boku od neke renojeve avtohise) je zamenjal ze 2 lastnika v Logatcu potem je pa nesrecno koncal kot totalka, kasneje so ga nekaj obnavljali zdaj pa ne vemo vec kje je...torej komu si ga prodal?
Primoz Five napisal/-a:komu je pa sel v logatec? Ker podoben Rs (srebrn pa z veliko nalepko na boku od neke renojeve avtohise) je zamenjal ze 2 lastnika v Logatcu potem je pa nesrecno koncal kot totalka, kasneje so ga nekaj obnavljali zdaj pa ne vemo vec kje je...torej komu si ga prodal?
Ne moj je prodan vceraj....ma pa na zadnji sipi nalepko DLS...natancneje je prodan v Hotedrsico mislm da sm prov napisou