Clio I 1.8 16v, l.'93/8
clio 1.8 16v
Kot sem rekel nazaj v original s pridihom lepotnih dodatkov.
Re: clio 1.8 16v
U stole my style!rufi napisal/-a:Kot sem rekel nazaj v original s pridihom lepotnih dodatkov.
Bed'r, mač bed'r!
clio 1.8 16v
Me veseli da vam je vsem všeč; poleg menjave komplet prvega konca sem zamenjal tudi ventilator hladilnika, ker je prejšnji že tako močno tulil zaradi zanić logarja da je bilo joj.Zamenjal sem tudi veliko notranjih plastik od armature do ventilacije..., šibedah zopet deluje kakor tudi komarnik na šibedahu.ročko za luči in brisalce. 

Menjal sem tudi olje in gumice stabilizatorja.
Danes zjutraj pa sem mu prvič privoščil hladno prho.

Poleg vse ličarije pa sem obnovil še notranje koloteke z bodyjem in pa na novo polakiral sprednje čeljusti. Dinitrol rules
Enostavno sem moral dat znak gor, ker je to res to.Ane Waxxx??

V kratkem pa bo zamenjana še obroba levega blatnika, ker ga je če pošteno začelo razjedati.
Zdej pa grem en krog k vam ne morem povedat kako mi je ql da je zopet original, sem skoz ves nasmejan.

Menjal sem tudi olje in gumice stabilizatorja.
Danes zjutraj pa sem mu prvič privoščil hladno prho.

Poleg vse ličarije pa sem obnovil še notranje koloteke z bodyjem in pa na novo polakiral sprednje čeljusti. Dinitrol rules
Enostavno sem moral dat znak gor, ker je to res to.Ane Waxxx??

V kratkem pa bo zamenjana še obroba levega blatnika, ker ga je če pošteno začelo razjedati.
Zdej pa grem en krog k vam ne morem povedat kako mi je ql da je zopet original, sem skoz ves nasmejan.
- Primož Five
- Kraj: Logatec
clio 1.8 16v
Imaš prav care, a po eni strani se mi dopadejo te luči ker imajo majčken pridih 21 stoletja po drugi pa veliko boljše svetijo kot originalne.Drugače pa kot sem rekel videz originala s kančkom modernosti.