R19 napisal/-a:No nehi kaka totalka ??? ne seri cero ! Vrata in blatnik malo
Drugače je pa z njim vse v najlepšem redu

@Kiki: Teb lahk sam to povem:
Tud če si prvi tja prletu vprašat če sm ok, ker si vidu situacijo.. Lepo od tebe res, če pa neveš kakšno je dejansko stanje z avtomobilom pa prosim se ne oglašaj
@Wily: Avta ti v nobenem primeru ne prodam ker bojo drugi poskrbel za njega.. To pomeni da neom svojga bivšega avta gledu kak ga TI razstavljaš!!! Pa pustmo zej to..
Močen udarec je bil v sprednje levo kolo, blatnik in vrata ki pa je tudi sledil udarec z sprednjim desnim kolesom v robnik, ker me je odbilo

Avto popravem ni vozen sam sm ga na silo odpelu do sosednje ulice čez cesto (ko zaviješ levo zelo čoha po notranjem delu blatnika). Potem smo ga pa spokal na vleko pa Ciao to the klepar, da vidmo kaj bo.. Tak da po prvih ocenah je lahko kamot totalka, kar se NEveselim..

Mojster se je okoli 30kmh zaletu v mene na spolzki cesti in ni niti prepreču,preden sva pa trčila je pa še frajer spustil bremzo!!!

Vozil je pa od punce avto in brez opravljenega vozniškega dovolenja..
Mene boli glava, vrat, hrbet, leva roka.. Niso glih prijetni občutki ko si kr na 1x zalepljen na vrata potem pa v volan
Evo še slike:

Na sliki ni glih nevem ka za videt, sam ni glih fajn..
Pa še ene dve urce pred tem sva se z kolegom menla glede Lexusk pa to... Evo ti ga NA, ko se more majmun na cesti najdit...
Mabye new Honda Driver??? Nism čist vesel

--->