Operacija: "TURBO"...
Re: Operacija: "TURBO"...
Kam si šel na ravnanje, pri mojmu bo treba po moje rob na disku odbit ker se že malo čuti? LAhko tudi na ZS.
Štrom for wife, UPS for life.
Tole z drejanjem diskov je bolj tako-tako. To se je bolj včasih delalo, zdaj se samo zamenja z novimi. Ker diski imajo že tako rob potem jih daš pa drejat pa tudi dost dol pobere, da ga lahko poravna in si na spodnji meji diska, zrelega za menjavo (piše v mlimetrih na samem disku). Tanjši disk se še bolj greje in krivi.obi napisal/-a:Kam si šel na ravnanje, pri mojmu bo treba po moje rob na disku odbit ker se že malo čuti? LAhko tudi na ZS.
Ne mislim nič slabonamernega, zaradi mene jih lahko drejate po dolgem in počez, just saying
Drugače pa ti to lahko uredi skoraj vsak mehanik. Sname jih in nese k sosedu, ki ima drejponk.
Da pa nebom čisto OFFtopic. Lepo ga rihtaš, a je tole pri stipiču na dvigalu?
RenaultSport
ja, pri stipiču je
ne vem zakaj bi menjal, ker so več kot dovolj debeli, če ne pride pod minimum se dreja pa je, novi so itak da boljši, ampak tudi starih hlač ne vršeš stran ko so umazane ampak jih opereš
@obi
če je rob ni panike, se bodo že ploščice tako oblegle da ne bo motilo, če ne trese pusti
drugače pa 30€ stipič, sem še pri enemu v polju spraševal pa isto računa če mu prineseš odmontirane diske
še olje sem zamenjal, zdaj je notri rbf 600, tri kantice sem ga porabil, sistem drži 1.2l

zraven je pa kanta za zračenje zavor, dobil da ebayu za ugodno ceno
sem šel včeraj še enkrat utekat zavore na AC pa so zgleda zažareli diski, ampak bremze so pa prijele kot da ni nič, pedal trd, ustavilo se je odlično
ali pa je nekaj gorelo pod avtom, to je bila prva na katero sem pomislil, pa me je kar malo panika
ne vem zakaj bi menjal, ker so več kot dovolj debeli, če ne pride pod minimum se dreja pa je, novi so itak da boljši, ampak tudi starih hlač ne vršeš stran ko so umazane ampak jih opereš
@obi
če je rob ni panike, se bodo že ploščice tako oblegle da ne bo motilo, če ne trese pusti
drugače pa 30€ stipič, sem še pri enemu v polju spraševal pa isto računa če mu prineseš odmontirane diske
še olje sem zamenjal, zdaj je notri rbf 600, tri kantice sem ga porabil, sistem drži 1.2l

zraven je pa kanta za zračenje zavor, dobil da ebayu za ugodno ceno
sem šel včeraj še enkrat utekat zavore na AC pa so zgleda zažareli diski, ampak bremze so pa prijele kot da ni nič, pedal trd, ustavilo se je odlično
ali pa je nekaj gorelo pod avtom, to je bila prva na katero sem pomislil, pa me je kar malo panika
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Že že, ampak ljudje bi ponavadi radi drejali, ko imajo diski že kar nekaj roba in ko jih podrejaš si na min. ali čez. Ker med novim in mejo obrabljenosti spet ni nevem kako veliko, ko pa skurijo 3 komplete ploščic je pa blizu meje. Kot pravim po želji to je samo moje mnenje, jaz tega ne prakticiram, razen na željo strankeShusuglao napisal/-a:ja, pri stipiču je
...
RenaultSport
To je to!Shusuglao napisal/-a: sem šel včeraj še enkrat utekat zavore na AC pa so zgleda zažareli diski, ampak bremze so pa prijele kot da ni nič, pedal trd, ustavilo se je odlično
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
zgleda da sem zmagal
no, če tresenje ne pride nazaj
no, če tresenje ne pride nazaj
to se pa čisto strinjam, če je minimum potem je za stranŽe že, ampak ljudje bi ponavadi radi drejali, ko imajo diski že kar nekaj roba in ko jih podrejaš si na min. ali čez.
opral sem avto, drugič v tem letu, se peljal na pesek in zdaj ga bom moral še enkrat
nekaj slik je nastalo
dve za predjed ostalo pa kasneje

nekaj slik je nastalo
dve za predjed ostalo pa kasneje

Še par fotk iz moje strani

- Stonecat_612
- Kraj: 1420 (trb)
Beauty
Bi ga pa rad spet malo videl z original platišči 
Sm lih hotu predlagat ja! 
po ponedeljkovem srečno preživetem potovanju skozi neurje, ravno sem se vračal iz Logarske doline, ko se je začel konec sveta, si avto zasluži par novih delov
semeringi za menjalnik, vse oriđinal

na ebayu sem našel original olje trx 80w140, ta 75w80 juha, ki so mi jo ob prejšnji menjavi prodali na servisu je preredka

razlog za operacijo, povsod ven teče, poden imam vse impregniran z oljem, kar je dobro, ker tam ne rjavi, samo ni pa fino, ker teče tudi po izpuhu, pa ne diši prav lepo
na levem semeringu teče,

na desni strani je enako
zadaj na ročki tudi

avto sem dal na hodulje, odvil par vijakov potem sem pa lačen ratal, zdaj se mi pa ne da več

semeringi za menjalnik, vse oriđinal

na ebayu sem našel original olje trx 80w140, ta 75w80 juha, ki so mi jo ob prejšnji menjavi prodali na servisu je preredka

razlog za operacijo, povsod ven teče, poden imam vse impregniran z oljem, kar je dobro, ker tam ne rjavi, samo ni pa fino, ker teče tudi po izpuhu, pa ne diši prav lepo
na levem semeringu teče,

na desni strani je enako
zadaj na ročki tudi

avto sem dal na hodulje, odvil par vijakov potem sem pa lačen ratal, zdaj se mi pa ne da več

Ti si pa podobn pacijent za izlete k jest, k zapaše zapaše in gasa.
Kantice z oljem segrej prej, če ne boš pol ure nalival olje, tko k sm ga jest bedak
Kantice z oljem segrej prej, če ne boš pol ure nalival olje, tko k sm ga jest bedak
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Em, v menjalnik ti dejansko gre 9L olja, ali si kupoval za kdaj vnaprej? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!