Stonecat_612 napisal/-a:Canon se je spet izkazal Mene neki že dolgo zanima, glede na to da si lastnik že tako dolgo in se bencin draži...a kaj razmišljaš o prodaji? Ker se mi čudno zdi da niti enkrat nisi imel namena ga zamenjat. Ker avto bi pa zbral, če bi zdaj kupovar (R21 odpade)
Peugeot 405 Mi16
XM V6 kokr ga poznam
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
kmetek napisal/-a:V takih primerih avto kupi tebe, ne ti avto. Ko imaš slab dan, bi ga najraje zažgal, ne prodal, samo mine, ob pogledu na tako fotko, ali še bolje, ko si dejansko tam
tako je, bolje bi težko napisal
meni je bil to sanjski avto in ko sem imel denar sem ga kupil, še vedno mi je všeč in tudi voziti ga je užitek...kadar dela
Ker avto bi pa zbral, če bi zdaj kupoval
ne vem, nekaj s turbino in 4wd
XM V6 kokr ga poznam
mmmm, ja bi ga mel za daily car samo to ni za na ovinke, raje xantia tct activa, če smo že hidravlični
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC
-nabavil (predrago) kanto zavornega olja RBF600 v Samingu, samo se mi dalo vohuniti po netu kje bi ga dobil ceneje
-jutri naročen pri Stipiču za ravnanje diskov
-ploščice so doma
-gumice za čeljusti tudi
če gre vse po sreči bom imel končno zavore ki delujejo
ne ne cvilijo še, ker sem se komaj kakšnih 20km peljal, niti utečene še niso dokonca
ja diski so bli krivi sem pomeril
če se ti tresenje ponavlja malo pogoglaj "Disc Thickness Variation (DTV)"
kolikor je meni uspelo izvedeti, je lahko problem v poškodovanih pestih, zjahanem ležaju, ali pa nov disk slučajno tako sede na pesto, da ni vse čisto naravnost - par desetink na disku, par na pestu in če se ravno to pokrije, disk teče toliko postrani, da se neenakomerno obrabi in čez nekaj 1000km spet začne tresti
v razvitem svetu prodajajo "podložke" ki jih daš pod disk in ga s tem scentriraš, pri nas noben nima pojma in ti prodajo nove diske ki spet začnejo tresti, kriv si pa ti ker ne znaš zavirati
ravno zato sem hotel stružiti diske na avtu
FSP napisal/-a:Pa si mel diske krive al je bilo kaj drugega? Imam isti problem, novi diski, ploščice pa še vedno trese...
Ko se daje nov disk gor je potrebno pesto spucat u nulo (šmirgl papir). Nekateri delajo to zelo površno Trese pa ti lahko tudi zaradi zračnosti katerega od končnikov. Ali pa je nova roba zanič, se mi je tudi že zgodilo
tako kot je špula rekel naležno površino se očisti z šmerglom, še bolje je pa še vzameš kotno brusilko na katero prej namontiraš krtačo, ko je površina očiščena še namažeš z bakreno mastjo v spreju... pa 300 km po pameti da se diski ter ploščice ˝usedejo˝ da se ne pregrejejo pa je to to.