Operacija: "TURBO"...
Re: Operacija: "TURBO"...
Mislim da v Avtocentru Stipič na Zaloški stružijo diske direkt na avtu. Vsaj včasih so...
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
to mam pa čisto blizu, bom šel vprašat
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Ah dej Šus, v tem cajtu ko to sprašuješ bi jih že zbil iz avta, nesel podrejat in bi se zdej že vozu 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
ja samo potem bi spet začelo tresti, tokrat bi rad prišel stvari do dna
sem doma našel merilno uro, samo še nosilec moram nekje stakniti, potem bom pomenil diske in pesta koliko opletajo
pa ploščice še čakam, drugače bi res že malo začel hitet
do jeseni bo že
- Stonecat_612
- Kraj: 1420 (trb)
Sori za offtopic, ampak kakšen telefon pa imaš? Ker slike niso glih

če nisi tako kul kot ta dva, dobiš ban
wildfire s je, če boš zdaj lažje spal
- Stonecat_612
Žal Šus, nisem tko kul kot tadva in si tudi ne želim biti. Aja, Wildfire je. Pač čudno se mi je zdelo, ker je prva slikca bolj meglena
Nisem te pa hotel užalit (v smislu da imaš j*jc od telefona) ali fajt načet
pa hvala za info.
- Sport Driver
Verjamem, da je bila vmes še kakšna obdelava slika in da to niso slike, ki so prišle iz telefona.
- Stonecat_612
Ja to se pa vidi na drugi sliki. Drugače pa ja, pač le 5MP in slabše leče naredijo svoje. Zdej pa dost smetenja 
medtem ko delam nosilec za merilno uro iz pisarniške luči, sem se spravil odpakirati armaturo ki mi leži na podstrešju že x let
najprej je zgledalo vse ok, preživela je invazijo polhov in težke navlake ki je stala na škatli...samo precej je bila umazana
potem sem šel malo čistit in jo uničil v pol ure

zdaj je vse flekasto in bel madež od nevemčesa ne gre nikamor

najprej sem poskusil z nekim turtle wax čistilom za notranjost avta, pa naredil sranje, potem s čistilom za plastiko, nič bolje, arf ne pomaga, neko hišno čistilo za steklo in plastiko isto ne, drgnil z zobno ščetko, pomaga bore malo
s čem naj spravim ven ta bel flek in svetle lise, bolj kot gulim bolj se vse plastično sveti, svetle lise se pa samo še bolj vidijo??
help!
najprej je zgledalo vse ok, preživela je invazijo polhov in težke navlake ki je stala na škatli...samo precej je bila umazana
potem sem šel malo čistit in jo uničil v pol ure

zdaj je vse flekasto in bel madež od nevemčesa ne gre nikamor

najprej sem poskusil z nekim turtle wax čistilom za notranjost avta, pa naredil sranje, potem s čistilom za plastiko, nič bolje, arf ne pomaga, neko hišno čistilo za steklo in plastiko isto ne, drgnil z zobno ščetko, pomaga bore malo
s čem naj spravim ven ta bel flek in svetle lise, bolj kot gulim bolj se vse plastično sveti, svetle lise se pa samo še bolj vidijo??
help!
Hm...sonax je včasih imel v ponudbi neko gobico, ki je delovala kot "radirka" in je spucala vso umazanijo iz plastike. Bom pogledal popoldne, če je še kje v garaži, pa ti jo prinesem en dan.
To je to: http://www.mimovrste.com/artikel/342026 ... nije-sonax" onclick="window.open(this.href);return false;
To je to: http://www.mimovrste.com/artikel/342026 ... nije-sonax" onclick="window.open(this.href);return false;
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
prosi žigata če ti posodi eno flaško kleersa, se mi zdi da ma tistga za notranjost 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
tistega za notranjost mam tut jest... sam... je to flek, al poškodba (spraskana plastika)?

oorosh napisal/-a:Hm...sonax je včasih imel v ponudbi neko gobico, ki je delovala kot "radirka" in je spucala vso umazanijo iz plastike. Bom pogledal popoldne, če je še kje v garaži, pa ti jo prinesem en dan.
se priporočam
tam kjer je črta je od nečesa podrsano, ko drgnem gre stran ampak zelo počasi, bolj me moti vse ostalo, cela površina je ratala lisasta ko sem plast svinjarije napadeltistega za notranjost mam tut jest... sam... je to flek, al poškodba (spraskana plastika)?
V skrajnem primeru jo pac na novo pobarvad. Ce ni res kaksno mehko usnje, se to naredi z namenskimi spreji, bom mal vprasal za kolk ti lahko to zrihtam.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku