Megane Gt-line

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Re: Megane Gt-line

Odgovor Napisal/-a Figo »

Dejansko si imel porabo malo pod 10L???
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

točno tako. pač se pozna upor koles.
Uporabniški avatar
UrosJ

Evo ga, in je napočil čas menjave.
Znaročil sem ves potreben material in ko je vse prišlo sem šel v akcijo.
Začelo se je takole

Slika

o končnem izdelku pa še ni slike ker sem izgubil živce....... ugasnil luči, zaklenil garažo in šel not :)

Je...ti francoze :D Dečki če bo šel kdo menjavat radio, niiiii prostora zadaj. Na milimetre je vse, z roko ne prideš sploh zraven, kupil sem malo boljši radio, pa malo več kablo zadi, plus vmesnik za komande.... sem že odščipal on črni konektor za zvočnike...... tako da bo jutri nadaljevanje mučenja. Roke mam pa kar malo krvave :D Odstranil sem sovoznikov predal, da vsaj malo več vidiš kot nič. pred montažo sem vse priklopil in zadeva igra v nulo. Zvok se občutno izboljša.
Slike nadaljevanja jutri, ko upam da mi končno uspe zadevo not porinit :D
Do zdaj, mislim da je megane 3, avto z najmanj prostora za radiem.

Imam pa eno vprašanje. Zdaj ko sem odstranil original radio mi kaže na zgornjem displeju uro, stopinje in na velko piše renault. Bi se dalo to kako uredit da bi bila ura in stopinje na veliko. Tako kot, če pri prižganem avtu ugasneš radio???

Lepo prosim za odgovor.
lp

Prodam pa hi-low pretvornik ki je viden na sliki, če si bo kdo delal akustiko na original radio. Model je caliber lt6. Jaz sem imel priklopljen 4k in 2k ojačevalec. Ima tudi remote za sub. Cena 80€
Zadnjič spremenil UrosJ, dne 15 Avg 2013, 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
UrosJ

innn... danes nadaljevanje, zgodaj zjutraj :D Mi ni dalu miru pa sem malo štodiral in si naredil ene pripomočke s katerimi sem lahko zadaj dvignil in razpopravil kable da je še potem radio not.

Porihtat moram še dve malenkosti drugače pa zgleda nekako tako:

Slika

Zvok, napram originalnemu.... brez besed. Naglas gre občutno bolj in ni nobenega popačenja ali kar koli, zvočniki igrajo kot morajo. Pa tudi sub je bolj denifiran in bolj se ga čuti ob isti glasnosti.

lp
Zadnjič spremenil UrosJ, dne 15 Avg 2013, 11:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Si rešil glede zaslončka in ure/stopinj/napisa?
Uporabniški avatar
UrosJ

drhouse napisal/-a:Si rešil glede zaslončka in ure/stopinj/napisa?
Ne, nisem še uspel. Sploh nevem če se da kaj rešit. Sem dal original radio nazaj, pa sem ga ugasnil, da je pravilno kazalo kot hočem, vendar se ni obdržalo. Maš kakšno idejo??
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Ali kaj preko priklopa na računalnik rešit, ali pa je v zaslončku (sklepam, da je text "shranjen" v zaslonu glede na to, da ga kaže brez radia) nekje trigger ali nekaj, ki dobi ali izgubi tok, ko radio ugasneš in preklopi.

Si gledal kaj po tujih forumih? Jst sem uporabne stvari vedno našel na angleškem in češkem.
Uporabniški avatar
UrosJ

NIč pametnega nisem še našel. Če kdo kaj ve, lepo prosim za pomoč, da ugotovimo če se sploh da to spremenit.
lp
Uporabniški avatar
iRenault
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a iRenault »

Ne me držat za besedo, sam mislem da sem ze bral pri nekaterih modelih naj zaslon nebi deloval ker ima radio že zaslon. Sam mi je cudno da tudi temperatura ne dela pa nič.
Kabel vam pa noben ne ostane slep?
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Uporabniški avatar
UrosJ

lp,
Ne saj zaslon deluje, ampak kaže renault napis na velko in uro ter temperaturo tam kjer je kazalo ko je delaloval original radio, se pravi zgoraj na malo. Rad bi pa da bi mi kazalo uro in stopinje čez cel zaslon na veliko, tako kot če ugasneš originalni radio. Je ponoči manj moteče ker je manj belega napisa.
Drugače sem pa zadovoljen v nulo. Šele zdaj vidiš kako slaba je izhodna stopnja pri originalnem radiu.

Če ma kdo kakšne informacije, lepo prosim za pomoč, sam nisem našel še nič.
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Si vjagal kaj pametnega v Seiersbergu, majster? :)
Indeed.
Uporabniški avatar
UrosJ

hehehe, pa cuj, jaz sem vse nabavo kar sem želel, samo ženske so neka jamrale hehe.
Kje si me pa vido?? se ne spomnim da bi te jaz opazil.
lp
Uporabniški avatar
djordjevic

Na brzino sva skočila gor dragi po telefon, pa sem imel parkiran avto prek tvojega, malo niže. Sva bila bolj in and out. Mi je padel avto v oči, ker je naš, potem pa sem videl revenge-ke, pa sem vedel, da si lahko samo ti. Pi*da, so dobre v živo. :D
Indeed.
Uporabniški avatar
UrosJ

Aaaaaa tako torej. Ja očitno sta prišla za nama pa odšla pred nama, ker se ne spomnim da bi videl tvoj avto.
Ja še slab mesec pa grejo na počivanje feltne in pridejo originalne gor :( Ampak ok bom spet nestrpno čakal marec :D
Se pa že pozna gumam da so nizke temeprature, vsako razpoko na cesti slišiš v kabino.
Lp
Uporabniški avatar
djordjevic

Nena serji, majster. Jaz moram dat dol nervasport in gor jeklo 15" z Leclerc radkapami. Killminao. :D
Indeed.
Zaklenjeno