Renault Talisman - 2015 (naslednik Lagune)
Re: Renault Talisman - 2015 (naslednik Lagune)
za ljubitelje prevažanja pralnih strojev bo na voljo karavanska različica, tako da je pretirano objokovanje izgube enih vrat odveč.
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
ne gre za prevažanje pralnih strojev gre za ekonomičnost prevoza prtljage, kjer ne rabiš karavana, štiri vratna vozila pa sploh niso ekonomična in prav nerodna. Zares škoda je pa ne samo pri Renaultu tudi drugih znamkah vozil, da se 5 vratna vozila umikajo iz proizvodnje.
Enako mnenje imam jaz. Kaj mi koristi ogromen prtljažnik po litrih če pa je odprtina mala in komaj dobiš malo večjo potovalko noter. Kaj šele da bi probal kak otroški voziček spravljat.
Talisman je poslovni avto, daleč od vsestranske družinske lagune.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Pa kaj vam je nekaterim, tako "jambrate" čez ta avto, pa ga sploh ne nameravate imeti... nekaterim so pa ravno te stvari všečne katere ima TALISMAN.
me pa res zanima kakšne gigantske potovalke vlačiš okrog, nikoli nisem imel težav s tlačenjem stvari v luknjotehnoland napisal/-a:Enako mnenje imam jaz. Kaj mi koristi ogromen prtljažnik po litrih če pa je odprtina mala in komaj dobiš malo večjo potovalko noter. Kaj šele da bi probal kak otroški voziček spravljat.
kar ne gre v tak prtlajžnik in za kar sem si rabil izposoditi laguno; večji kosi sestavljenega pohištva, bela tehnika, gradbeni material in kakšen večji del avta naprimer hauba. ampak vse od naštetega itak ni za v prtljažnik ker umažeš/poškoduješ tapete in plastike, raje plačaš tistih par evrov za dostavo ali si izposodiš prikolico če je nimaš
razne potovalke, gajbe, kovčki, kolesa, vozički, smuči, sanke, trupla, vse gre notri brez težav, pa še manj ropota slišiš iz prtljažnika, kot pri petvratnem avtu
meni je super, pa še zgleda lepo
Gigantske ravno niso ampak sem pri znancu videl ko ima 4 vratni avto pa se mi zdi neroden ce hoces kaj ven vzeti. Lastil si pa ga se nisem da bi povedal iz prve roke
Tudi jaz sem mnenja da so 4 vrata dosti manj uporabna kot 5 vratna. Sedaj si prisiljen kupit karavana, ampak če so karavani meni osebno grdi za umret vsi po spisku. Plus tega Laguna z petimi vrati izgleda od zadaj dosti lepša, te 4 vratne verzije izgledajo zadaj preveč škatlasto. Škoda :/.
Renault Laguna ll phase ll 2.0 dCi - ni več
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback
No ja, megan je kar lep v karavanski izvedbi in pa zadnje casi, ko se cedalje bolj prodajajo karavanski izvedbe se tudi vztrajno veca stevilo ostalih modelov, ki so v tej izvedbi tud lepi (mercedes cls shooting brake je eden najlepsih primerov temu, audi a3 je tudi najlepsi prav v sportback izvedbi)
Cls SB je ukinjen. 
Edino resno pomanjkljivost pri "majhni" luknji za prtljažnik pri limuzinah vidim pri težki izbiri otroškega vozička, ki ga lahko skozi luknjo stlačiš (problem svaka in njegove žene z Mazdo 3 limuzino). To je pomoje največji kos prtljage, ki ga večina limuzin vidi. Ker Talisman verjetno ne bo glih prva izbira mladih družin, problema načeloma ni. Prav tako dvomim, da je bila prodaja recimo 4 vratnega Passata, 3ke, A4, 159 ipd. kaj slabša na račun Laguninih 5ih vrat. Pri taki izbiri je verjeto večina vzela Laguno zaradi cene, dizajna, pripadnosti znamki... Ne pa dodatnih vrat.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
drhouse to je vse res ampak če pogledamo malo po avto.net ali pa tudi po cesti vidiš Passate, A4, Bmw 3 samo karavanske izvedbe. To pa samo za to ker so avti z štirimi vrati dosti manj uporabni in grdi na pogled. Preveč škatulasta obilka zadaj. Če primerjaš zadek prejšnje Lagune z zadkom Passata je tu razlika kot dan in noč.Tu pri Talismanu mislim da bo enaka pesem, da se bodo samo karavanske oblike dobro prodajale.
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback
Dobro o lepoti je brezveze razpravljati, tebi so limuzine skatljadte, meni so cudovite in se sprasujem kako da je nekomu lahko vsec avto z ruzakom aka karavan. Vsake oci imajo svojega malarja. Dejstvo pa je da so trenutno karavani bolj popularni, ne zaradi gole uporabnosti, tak je pac trend, pocasi jih prekasajo suv kante, v prihidnosti bo pa spet nekaj drugega. Kar me pri vsem tem žuli je da ko so bile v modi kombi limuzine si dobil samo to, ali karavana, zdaj nas posiljujejo z suv vozili (espace kadjar captur), cela paleta samo tega, v razlicnih velikostih.
Pogresam moznost izbire, ko si imel na voljo vse oblike od hatch pet vrat, limuzino, karavana, 4x4 in si izbral tisto kar ti je bilo ljubse. Zdaj se pa odlocijo da bodo naslednjih 10 let delali suve pol pa daj
Pogresam moznost izbire, ko si imel na voljo vse oblike od hatch pet vrat, limuzino, karavana, 4x4 in si izbral tisto kar ti je bilo ljubse. Zdaj se pa odlocijo da bodo naslednjih 10 let delali suve pol pa daj
Ne morem, da se ne bi vmešal tule... Res je, vsake oči imajo svojega malarja. Ko slišim besedo karavan, ta prvo pomislim na tiste dolge ameriške "škatle" z "zadkom" seveda iz njihovih filmov, ki so obdane z nekakšnim lesom okol. Bljak, najbrž ne bom nikoli v klubu "karavan", če tudi imam mlado družino.
tom2
Ja se strinjam tom2. Ampak so zdaj že karavani tudi lepi avti. Npr. Insignia Audi A6 R Laguna od 2007 dalje, novi peugeot 308 SW. Ampak še vseeno ne razumem zakaj je karavan toliko bolj uporaben (popularen) kot limuzina z 5 vrati? Ampak je žal teh avtov vse manj.
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback