2000 Renault Megane 1.6 16v
Re: 2000 Renault Megane 1.6 16v
Moj je čist. Kaj bomo ju3 počeli? 
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Ti bi kar šenkrat al kaj? 
V petek mi je uživancijo v vožnji domov s Kranja uničlo pranje stekel, ki ni hotelo delat, zato sva s fotrom še isti dan razkopala in prepucala zadevo. Posodica za tekočino je v desnem prednjem blatniku in na poti zraven sem naletu na skritega sovražnika. 

Charlies are everywhere, take cover, get to the choppa!
Uglavnem enkrat kmalu bo treba razkopat vse 4 blatnike, vse zbrusit in kupit body, tekočo gumo pa vse presprejat, vsaj jaz si tko predstavljam postopek, če kdo od vas ve kaj več od mene prosim za nasvet.
Treba bo, drgač bo vseskup hudič uzel. Godine prolaze. 
Drgač je pa trenutno avto pr ličarju, kjer se bodo zrihtale določene cvetke s parkirišča pa še ena malenkost.
Lp Blaž

Charlies are everywhere, take cover, get to the choppa!
Uglavnem enkrat kmalu bo treba razkopat vse 4 blatnike, vse zbrusit in kupit body, tekočo gumo pa vse presprejat, vsaj jaz si tko predstavljam postopek, če kdo od vas ve kaj več od mene prosim za nasvet.
Drgač je pa trenutno avto pr ličarju, kjer se bodo zrihtale določene cvetke s parkirišča pa še ena malenkost.
Lp Blaž
A zato si ga učeri tko tiščou, da te je kar prestavljalo v ovinku
Kao če že gre k ličarju, nej bo razbit kolkr misli bit 
Hehe, ma ni blo glih čist tako mende.
Vsake tolko ga je kar dobro mal prepihat imho. 
Ma kaj da ne. Urša se je kr ustrašla k si prletu iz ovinka
Prepihat pa itak. Šta se mora, mora se 
Danes zjutraj sem šel iskat žabo k ličarju. 

Odbijač je bil rihtan cel, mislim, da je razlika očitna, saj je bil prej iz vseh strani pobutan, spodnje prečke so ble otrgane, podaljšek je imel polno lufta itd. Zadnja hauba pa ni izpadla tako dobro kot sem pričakoval, pač vse ima svoje meje mogočega. Ko se pleh udre se pleh razleze in stanjša in ga zelo težko poravnaš nazaj, saj zaradi večje površine rata valovito. Mogoče mi ga kdaj s kakšnm Hummerjem butnejo od zadaj pa se bo takrat zrihtalo.
Koloteki pa še čakajo. Če ima kdo kakšen nasvet glede postopka dela in materiala ga lepo prosim za nasvet.
Lp Blaž

Odbijač je bil rihtan cel, mislim, da je razlika očitna, saj je bil prej iz vseh strani pobutan, spodnje prečke so ble otrgane, podaljšek je imel polno lufta itd. Zadnja hauba pa ni izpadla tako dobro kot sem pričakoval, pač vse ima svoje meje mogočega. Ko se pleh udre se pleh razleze in stanjša in ga zelo težko poravnaš nazaj, saj zaradi večje površine rata valovito. Mogoče mi ga kdaj s kakšnm Hummerjem butnejo od zadaj pa se bo takrat zrihtalo.
Koloteki pa še čakajo. Če ima kdo kakšen nasvet glede postopka dela in materiala ga lepo prosim za nasvet.
Lp Blaž
lepo, da si ga porihtu
pa vidm da si parking zamenu 
eno vprašanje. s kje si ti?
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
@Deniss: Hehe, dopoldne tam ni blo placa, sedaj je že na svojem standardnem pole-position mestu.
Denis, učeraj sem spet videl enga rdečega Leona top sport, kar nekajkrat sem ga videl tudi pred Lakotnikom. Čigav je? Res krasen avto. 
@Jurko: Loška dolina na notranjskem, študiram pa v Kranju, kar je razvidno tudi iz slik.
@Jurko: Loška dolina na notranjskem, študiram pa v Kranju, kar je razvidno tudi iz slik.
Iz Dolflenda 
Leon je res TOP. Res skrbi za njega, zadnjič je tip pršu u avtopralnico da je splahnil samo prah z njegaBlaž napisal/-a:@Deniss: Hehe, dopoldne tam ni blo placa, sedaj je že na svojem standardnem pole-position mestu.Denis, učeraj sem spet videl enga rdečega Leona top sport, kar nekajkrat sem ga videl tudi pred Lakotnikom. Čigav je? Res krasen avto.
Ne čist.GHost14 napisal/-a:Iz Dolflenda
a tako 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Today I got my swagger back.
BBS installed.