No takole mal mi je blo dolgcas pa sm naredu par novih slikc
Slike se mal slabse k so s telefona.
Mam sa pe en uprasanje. A ma gdo feltne 17ke s papirji da bi mi jih posodu da grem homologirat pa mu jih vrnem takoj, k nazalost od svojih nimam papirjou, mislm ce se da tko sploh narest pomoje da se lah
No takole, dolgo casa sem mel pokvarjen telefon, nism mogu slik z njega dobit, zdj se je pa popravu pa je slik cez glavo tko da bom ksno objavu, itak je dez pa ni kj za delat
No tkole je zgledal k sm se pred casom poknil zadnji odbijac
Potem smo ga menjali
Distancniki
Ciscenje zarometov
Obisk pri serviserju
In se fedri
In se par slik najljupsih seveda:D
Z bratcem na Savskem parkingu
Bivse 17ke
Malo originalnosti
Spet druge feltne 16ke
No to bi blo use, cez zimo me ceka se par stvari za uredit, pol pa upam da bom meu to kar si zelim, to sliko k si jo predstaulam u glavi hehe.
Pa se neki bi uprasou zdj k mam 17ke gor. in se res med kraki use vid, bi rd popounu to lukno pa me zanima kok kj pridejo ksni brembo diski itd??
Sj cakam da me poklice, mam en servis za narest pr njemu, tko da zdj k ga vidm ga bom prasou, mi bo ze kj najdu tko k skoz. feltne mam pa momo x-43 17ke s prvih slik
Ful dobre slikce. Res lepa 19tka pa 17ke ji res pasejo.
Pa kr iste fedre mas kot jest. Ce bi pa rd vecje bremze si bos pa tapru mogu omislit od megana podvozje poj pa ni problem kej vecjega zmontirat, jest upam da mi bo to ratal do spomlad narest.
BeaM_X hvala za pohvale. Sm mislu da se bos kj dons pr suprnovi oglasu, pa smo bli spet sam trije . Sj zdj je zima pred vrati namo tok na cestah bomo pa mal vec u grazi pa bomo vidl kva bomo do spomlad nardil. ce se mi kje zatakne te poklicem za ksn predlog .
Ej zdj pa res morva se enkrat dobit da poslikamo lepotca kokr se zagre k to se ze res vlece