Kako je pri avtomobilih, ki nimajo med obratomerom in merilnikon hitrosti lcd zaslona, kje se potem vidi nastavljena hitrost tempomata ali omejevalca hitrosti?
Kako je pri avtomobilih, ki nimajo med obratomerom in merilnikon hitrosti lcd zaslona, kje se potem vidi nastavljena hitrost tempomata ali omejevalca hitrosti?
V prikazovalniku BCja? (no ja, za Clio l. 2003 v navodilih tako pise)
denisn napisal/-a:Hvala za odgovore. Potem lahko preglejujes tudi podatke na BC istocasno?
Ne mores pregledovati BCja istocasno...To je meni malo bedno, ker je LCD premajhen, samo j...t ga, tako pac je...Drugace pa je tako, kot je F3KO napisal in sicer pise SET in zelena hitrost, potem pa s tipkami uravnavas.
denisn napisal/-a:Tu je ze vse predvideno za tempomat, samo izrezes "oznaceno" plastiko.
Zakaj tega pri Laguni ni?
Na prejsni strani vidm da ima laguna z stikali drugacen aribag kot ta ki jo imas ti (brez stikal). Da se narediti tudi tako, da si vezes tempomat na dalinca za radio (tako si bom naredil jaz) potrebno je samo eno vezje..katerega imam v izdelavi.
zanima me, ce je ze kdo vgradil naknadno tempomat v fazo 2. Imam model evolution, imam vse potrebno (stikala, konektorje) ni pa opaznih omenjenih zic na volanu (oranzna in bela). Glede na to, da ima avto ESP in ostalo bi rekel, da bi morali biti ti zici speljani malo drugace kot v fazi 1.
Bi lahko dobil shemo elektricne napeljave, da bi lahko ugotovil katera sta omenjena kabla za volanske tipke.