clio RSi is born by Andrej86 update (stran 17.)
clean look po celem pa havba 16v look ,spredni podaljsek od golf 3 vr6 magnaflow fk se potaka po prtljaznikupaloma napisal/-a:kaj mas pa namen se nrdit?

pol custom inox izpuh ki ga bo Dr. Izpuh naredil- premer cevi od 55 do 60 mm itd.
pa malo treba motor ofnt se
bo se dogajalo
naslednji mesec pa verjetno sledijo custom odbijaci .brez panike bodo narejeni z okusom
pa se podaljsek strehe treba naret - zadnji spojlercek
Vam je ta zadeva kaj znana

demontaza

mali in veliki pujs

stare zavore megane 1.6e

Nove zavore
R5GTT

se ena primerjava

new look

pa se kak je avto nizek -zavorna ploscica od clio 1.2 fidji

to je zaenkrat to,pri montazi seveda kot vedno ni slo brez problemov,ko sem namestil vse skupaj sva s kolegom mehanikom ugotovila da je sel servo ojacevalnik zavor po gobe in sva ga morala zamenjati
zdaj pa pocakamo par dni da se zavore utecejo potem pa grejo na ta pravo "ajnliftanje" na pooblascen servis Renault

demontaza

mali in veliki pujs

stare zavore megane 1.6e

Nove zavore
R5GTT

se ena primerjava

new look

pa se kak je avto nizek -zavorna ploscica od clio 1.2 fidji

to je zaenkrat to,pri montazi seveda kot vedno ni slo brez problemov,ko sem namestil vse skupaj sva s kolegom mehanikom ugotovila da je sel servo ojacevalnik zavor po gobe in sva ga morala zamenjati
zdaj pa pocakamo par dni da se zavore utecejo potem pa grejo na ta pravo "ajnliftanje" na pooblascen servis Renault
verjemi da je v premeru velika razlika,al pa so od r 21 ? pojma nimamDuli napisal/-a:Tadej napisal/-a:A niso zavore od megana 1.6e enake kakor od R5GTT?
jp...
ti zmerim jutri premer pa ugotavljaj od cesa je,jaz ti samo povem da sem v tem casu od kar sem motor menjal sesul diske,pa ene originalne ploscice,
zdaj pa se cakam na glavni zavorni cilinder od r19 1,8 mpi, je vse skup malo vecje,bomo vidli razliko
- Primož Five
- Kraj: Logatec