Kak vam je vsec?
Nov RK Portal - Komentarji..
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
Hehehehe. Renault da model z "rumeno" barvo ven vi spreminjate barvo portala..
Malo prevec bode v oci tale rumena
Aja pa ne tako ostro z gradienti.
Pa ce se ze zgledujete po Renault Sportu me nekak bolj privlaci tista razporeditev barv, ki je na www.renault-sport.com
Pa nekaj za admin-e. Mislim ,da je cas da malo PHP skripto posodobite oz. spremenite z kaksno novejso,ce ne druga vsaj oblikovno. Manjka svezina..
p.s. Ce bo kaj vec casa na razpolago,se oglasim z kakim predlogom, da nebo samo pri govoricah. Trenutno se kr zabasan z izdelavo reklame ene banke ter spletno stranjo..
Malo prevec bode v oci tale rumena
Pa ce se ze zgledujete po Renault Sportu me nekak bolj privlaci tista razporeditev barv, ki je na www.renault-sport.com
Pa nekaj za admin-e. Mislim ,da je cas da malo PHP skripto posodobite oz. spremenite z kaksno novejso,ce ne druga vsaj oblikovno. Manjka svezina..
p.s. Ce bo kaj vec casa na razpolago,se oglasim z kakim predlogom, da nebo samo pri govoricah. Trenutno se kr zabasan z izdelavo reklame ene banke ter spletno stranjo..
http://www.renault-club.net/ lep primer od juznih sosedovbirkoff napisal/-a:No pa navedi kak predlog..Solero napisal/-a:Pa nekaj za admin-e. Mislim ,da je cas da malo PHP skripto posodobite oz. spremenite z kaksno novejso,ce ne druga vsaj oblikovno. Manjka svezina..
Vse kar ma dobro je header..Solero napisal/-a:http://www.renault-club.net/ lep primer od juznih sosedovbirkoff napisal/-a:No pa navedi kak predlog..Solero napisal/-a:Pa nekaj za admin-e. Mislim ,da je cas da malo PHP skripto posodobite oz. spremenite z kaksno novejso,ce ne druga vsaj oblikovno. Manjka svezina..
Se kak primer?
Btw se dajo videt kje tvoje reference?
- killah bee
Meni se zdi dosti nepregleden hrvaski portal. Barva se ni spremenila zaradi kakih novosti pri renoju. Ampak se zadeva dodelava ze kar nekaj casa in je bila ze v startu nekako misljena rumena. Rumena je bila in verjetno vedno bo barva renoja. Zato tudi taka odlocitev, da bo portal rumene barva. In ko se bo dodelal bo taki tudi ostal. Hrvaski portal je precej staromoden in nedodelan, na hitr skupi danSolero napisal/-a:http://www.renault-club.net/ lep primer od juznih sosedovbirkoff napisal/-a:No pa navedi kak predlog..Solero napisal/-a:Pa nekaj za admin-e. Mislim ,da je cas da malo PHP skripto posodobite oz. spremenite z kaksno novejso,ce ne druga vsaj oblikovno. Manjka svezina..
Nas portal se bo drzal neke celostne podobe kluba.
Meni zgleda lepo. Je pa res da vsem zeljam se ne da ustrezti
Ce so pa kaki predlogi v kontekstu tega portala, da se ta obstojeci dodela pa kar na dan z besedo
Zdaj ne vem ce je to prava rubrika a vseeno..birkoff napisal/-a:Vse kar ma dobro je header..Solero napisal/-a:http://www.renault-club.net/ lep primer od juznih sosedovbirkoff napisal/-a: No pa navedi kak predlog..
Se kak primer?
Btw se dajo videt kje tvoje reference?
Nekaj malenkosti iz mojega "portofolia":
www.dancedeejay.blogspot.com

itd..
Za sebe mi se ni uspelo narest spletne strani, a prej ali slej bo tudi to..
- killah bee
Ocitno se dobr spoznas
Samo kot je receno. koncept more bit. Ce smo se odlocili za neke vrste taksno podobo kluba mormo delat v tem stilu. Portal je tudi nekaj drugega kot navadna spletna stran. Tud tale na katerem je narejen niti ni tolk user friendly, ampak senkanmu konju se ne glrda u zobe, zato je tud e107 vseeno dobr in se Birk prov odlicno bori proti njegovimi muhami
Tud teme so bolj tko narejene , samo vseeno mislim, da smo izbrali pravo, saj jo je se najlazje dodelat tako kot nam ustreza. Se pa strinjam, da bi bilo dobro da nebi bilo tolk oglato oz kvadratno. Vendar podobne teme ni, da bi se jo dalo tako dodelati.
Samo kot je receno. koncept more bit. Ce smo se odlocili za neke vrste taksno podobo kluba mormo delat v tem stilu. Portal je tudi nekaj drugega kot navadna spletna stran. Tud tale na katerem je narejen niti ni tolk user friendly, ampak senkanmu konju se ne glrda u zobe, zato je tud e107 vseeno dobr in se Birk prov odlicno bori proti njegovimi muhami
Tud teme so bolj tko narejene , samo vseeno mislim, da smo izbrali pravo, saj jo je se najlazje dodelat tako kot nam ustreza. Se pa strinjam, da bi bilo dobro da nebi bilo tolk oglato oz kvadratno. Vendar podobne teme ni, da bi se jo dalo tako dodelati.