Cebela ima nov RS avto :) upd. pg. 33
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
OK prislo je do nenadnih sprememb
Se da komu dat gor OZ Superleggera in pa Ultraleggera 16 col
Morem se pa kaj kmalu odlocit , al te ki imam zdaj in sirt blatnike in spustit, al pa druge felne(zgorajomenjene) in ne sirt ampak tud spustit.
Moram pa videt vse situacije,da se lazje odlocim z vaso pomocjo
Najlepsa vam dala
Se da komu dat gor OZ Superleggera in pa Ultraleggera 16 col
Morem se pa kaj kmalu odlocit , al te ki imam zdaj in sirt blatnike in spustit, al pa druge felne(zgorajomenjene) in ne sirt ampak tud spustit.
Moram pa videt vse situacije,da se lazje odlocim z vaso pomocjo
Najlepsa vam dala
- killah bee
- killah bee
I`m back,
Killah moj predlog je , da tele feltne obdrzis *** zakaj - zato k sedejo u nulo hudo
boke bos mal razsiru pa avto malo pritisnu na tla pa si zmagu majkemi
...
ce bos kupoval druge felge katere bojo prisle za robam bos imel isti problm k jst - kot si videl pri meni ne zgleda dobr, ce je felga skrita za robam. Feltne sploh ne pridejo do izraza, avto pa zgleda stisnjen...
Jst sm narocil distancnike + daljse sraufe kar pa ni prav poceni (10k samo sraufi), tebi pa zdaj trenutno to ni potrebno ker so felge ze dost odzunaj...
Tko, da nebo zgledal dobr ce bodo felge za robam vrjemi mi...je 100krat leps ce so izenacene z robam - potem avto zgleda BULA...
Premisli dobro!!!
Lp Danch
Killah moj predlog je , da tele feltne obdrzis *** zakaj - zato k sedejo u nulo hudo
boke bos mal razsiru pa avto malo pritisnu na tla pa si zmagu majkemi
ce bos kupoval druge felge katere bojo prisle za robam bos imel isti problm k jst - kot si videl pri meni ne zgleda dobr, ce je felga skrita za robam. Feltne sploh ne pridejo do izraza, avto pa zgleda stisnjen...
Jst sm narocil distancnike + daljse sraufe kar pa ni prav poceni (10k samo sraufi), tebi pa zdaj trenutno to ni potrebno ker so felge ze dost odzunaj...
Tko, da nebo zgledal dobr ce bodo felge za robam vrjemi mi...je 100krat leps ce so izenacene z robam - potem avto zgleda BULA...
Premisli dobro!!!
Lp Danch
- killah bee
German stajl aDanch napisal/-a:I`m back,
Killah moj predlog je , da tele feltne obdrzis *** zakaj - zato k sedejo u nulo hudo![]()
boke bos mal razsiru pa avto malo pritisnu na tla pa si zmagu majkemi...
Premisli dobro!!!![]()
Lp Danch
Jaz sem tud takega mnenja
a se ze kej z avtom dogaja, daj malo pokazi, ce je kaj novga
killah bee napisal/-a:German stajl aDanch napisal/-a:I`m back,
Killah moj predlog je , da tele feltne obdrzis *** zakaj - zato k sedejo u nulo hudo![]()
boke bos mal razsiru pa avto malo pritisnu na tla pa si zmagu majkemi...
Premisli dobro!!!![]()
Lp Danch![]()
![]()
![]()
![]()
Jaz sem tud takega mnenja
a se ze kej z avtom dogaja, daj malo pokazi, ce je kaj novga
Ja kot vidis nimam casa za forum tolk sm zaseden...
Drgac pa bom vsekekor prlepu slike gor, ko bo vse koncano...nekaj je ze nekaj bo se...
pusti se presenetiti...