Renault Talisman - 2015 (naslednik Lagune)
Re: Renault Talisman - 2015 (naslednik Lagune)
@iceman: tudi meni se zdi intens bolj premium. Pa se felge ima intens lepse od initiale ce mene vprasas 
če mene vprašaš tudi; feltne na initialu imajo spet nek generičen cvetlični motiv, barva sedežev je pa še za najbolj vaški "tuning" show preveč očitno neskladna
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Kak je pa men ona vijolična barva na Initialeju všeč :O glede imena a tudi jaz nisem najbolj srečen, a bo že za zdržat, Atalans mi je bolje zvenelo. Sem upal da bodo mogoče Nevada/Savannah obudili od mrtvih
OFF TOPIC: ko sem že glih pri imenih, sem res vesel da se pri Renaultu, ko so ustvarjali Modusa, niso šli dodatnega eksperimentiranja pa zamenja O pa U v imenu, to bi šele bilo nerodno XD
OFF TOPIC: ko sem že glih pri imenih, sem res vesel da se pri Renaultu, ko so ustvarjali Modusa, niso šli dodatnega eksperimentiranja pa zamenja O pa U v imenu, to bi šele bilo nerodno XD
Citroen Saxo 1.1i SX (2010-2011)
Renault Clio 1.2 Be Bop (2011-2014)
Renault 25 2.2i Exclusiv (2014-2018)
Renault Clio 1.2 16V Billabong (2018)
Renault Clio 1.2 Be Bop (2011-2014)
Renault 25 2.2i Exclusiv (2014-2018)
Renault Clio 1.2 16V Billabong (2018)
- Sport Driver
Malo brskam po francoskem forumu in sem naletel na nekega uporabnika, ki ime menda notranje informacije. Vse vzemite z malo rezerve.
Odbijač z dvojnim zaključkom bo na voljo pri motorjih Tce 200 in Dci 160.
GT bo na voljo, sicer kasneje, z motorjema Tce200 in Dci 160 in močnejšimi motorji.
Močnejši motorji bodo: 1.8 Tce 250-275 Km in pa dizel 2.0 Dci, ki ga razvijajo skupaj z Mercedesem.
Plug in hibrid
Tce 163 na nekaterih trgih
ročni menjalniki na bencinarjih, ampak v glavnem ne za zahodno Evropo ampak v glavnem za Samsunga SM5
GT bo na voljo, sicer kasneje, z motorjema Tce200 in Dci 160 in močnejšimi motorji.
Močnejši motorji bodo: 1.8 Tce 250-275 Km in pa dizel 2.0 Dci, ki ga razvijajo skupaj z Mercedesem.
Plug in hibrid
ročni menjalniki na bencinarjih, ampak v glavnem ne za zahodno Evropo ampak v glavnem za Samsunga SM5
Upam, da so te informacije prave in da bodo močnejši motorji na voljo tudi v EspaceuSport Driver napisal/-a:Malo brskam po francoskem forumu in sem naletel na nekega uporabnika, ki ime menda notranje informacije. Vse vzemite z malo rezerve.
Plug in hibrid
Ker dizel z max 160 KM je pač premalo za marsikoga...
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Sport Driver napisal/-a:Malo brskam po francoskem forumu in sem naletel na nekega uporabnika, ki ime menda notranje informacije. Vse vzemite z malo rezerve.
Plug in hibrid

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
No, to se žal uradno ne bo zgodilo, bi dal pa zanj levo ledvico in kak prst na nogi (ajde, dva za 2.0 bi-T dCi) 

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Tole bi bil res lepotec. Z vsaj 250KM motorjem prava raketa. Škoda, da samo na fotkah.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Mah, nikoli se ne ve. Zanimanje javnosti je izjemno močan motivator. Če bo šel Nissan-Renault skupini posel tako od rok, kot zadnje čase, potem po mojem niti kaj takega ni izključeno. Tudi razni fički in podobni avti so bili sprva samo koncepti, ki jih "nikoli ne bodo serijsko izdelovali". Ja, vem, da je to fan-render, ampak vseeno. V dobi interneta je vse možno imho.
Indeed.
'par live' slik

The only thing constant in life is change.
Škoda stare lagune z 5. vrati.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
daj ne govori neumnosti, nič ni škoda, saj smo že ugotovili da so avti s 5 vrati zanič
tri ali pa nič
mene pa žuli znak na prtljažniku, nekaj ni v redu, ali je prevelik, ali previsoko, ne vem, ampak ne paše tja, kjer je
tri ali pa nič
mene pa žuli znak na prtljažniku, nekaj ni v redu, ali je prevelik, ali previsoko, ne vem, ampak ne paše tja, kjer je
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
To ni neumnost, to je res.
To je izjava zdajšnjih lastnikov Lagune.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat