aaa to je ta oranžna k si reku. ql zgleda, sam ne samo tega v to dajt... še zici pa armatura pa use uglavnm. ql je. aja, jest na tvojem mestu nebi temnil šip, ne vem zakaj ampk preprosto ne. aja, u pondelk te klicem za kofetka upam da si u lj!
srebrno folijo lahk dobis pri lesniku in homologacijo za njih ker sem se zanimu zase, pol sm pa reku da temnijo sipe sam grdi ljudje pa sm pustu navadne :D:D
p.s. - tweeter ti gleda mal dol?
p.s.2. - temn spel smirglat lenuh, ne cakat name
p.s.3. - oranzna? wtf?
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
croma_man napisal/-a:srebrno folijo lahk dobis pri lesniku in homologacijo za njih ker sem se zanimu zase, pol sm pa reku da temnijo sipe sam grdi ljudje pa sm pustu navadne :D:D
croma_man napisal/-a:srebrno folijo lahk dobis pri lesniku in homologacijo za njih ker sem se zanimu zase, pol sm pa reku da temnijo sipe sam grdi ljudje pa sm pustu navadne :D:D
p.s.3. - oranzna? wtf?
Nismo vsi lepi tk k eni
Ja tweeter je mal dol, tud mal nizje sedim tk da se cist ok slisi.
Se delam na barvi...
Se bom enkrat pr teb oglasu ko bos mel cajt, da mi bos mal bol konkretno musko zvezal.
za vikend se da zment k temnemu finisiram sistem pa kravo mu zmontiram se pod pokrov.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
p.s.3. - oranzna? wtf?
Nismo vsi lepi tk k eni
Ja tweeter je mal dol, tud mal nizje sedim tk da se cist ok slisi.
Se delam na barvi...
Se bom enkrat pr teb oglasu ko bos mel cajt, da mi bos mal bol konkretno musko zvezal.
_bordon_ ka si mislu z homologacijo?
homologacijo za spojlerje
so lkupljeni taki z homologacijo
al si jo mogu sam delat