Laguna 1.9 dCi Expression l.02
moj novi msn je :[email protected] Lp.
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
Še vedno ti gre v nos da gre meni bolj kot tebi? hahahahagagi´d hype napisal/-a:Ti si lahka tiho k maš dizlaRobMayth napisal/-a:jaz sem za, samo da ne bo kje v Kopru![]()
Zdaj vsaj zgleda nekak proti prej( Silverstone felne, temne šipe, volan od Dynamique opreme, pa miljontaužnt stvari
Nalsednji mesec še chiptuning pa smo zmagali....pol pa še samo ješ prah
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Žmigovci so kar dragi, oba staneta 70€. Kupil sem jih na pooblaščenem servisu, so pa od lagune 2 faza 2.RobMayth napisal/-a:Mi zaupaš ceno za stranske žmigavce srebrne?![]()
Pa zanima me kak si zadovoljen z vzmetmi, predvsem če je avto občutno trši, al je še ostalo kaj udobja?
Z vzmetmi sem zelo zadovoljen, je velika razlika pri stabilnosti, avto se manj nagiba, udobje pa se je le malenkost zmanjšala...čez luknje je malo trše, vendar ni panike...
Pozdrav, po dolgem času se spet mal javljam na forumu...Laguna še vedno dela brez težav, števec pa kaže že 155300 kilometrov
V zadnjem času sem uredil par detajlov, nič posebnega, samo meni se dopade.
In sicer prva stvar je ta, da sem odstranil homemade tipke za upravljanje tempomata - sedaj to delo opravlja (bivši) upravljalec radia ob volanu. Zaenkrat dela brezhibno, moram pa povedat, da je upravljanje z tempomatom sedaj veliko bolj preprosto, saj so tipke stalno v dosegu prstov.
Druga stvar je ta, da sem se malo igral z LEDicami - napravil sem bele LED pozicijske luči, ki svetijo res belo in ne modro:

Bele ledice sem namestil tudi zadaj, za osvetlitev registrske tablice:

Nazadnje sem napravil še osvetlitev v stikalih za stropne lučke:
spredaj:

zadaj:

Kot sem že prej omenil, ni nevem kaj - so bolj detajli, ampak ravno na detajlih rad delam. Naslednja stvar, ki sem si jo zamislil je pa nekaj takšnega (seveda v beli barvi) (upam, da mi uspe)

Aja pa v pripravi je še subwoofer, slike pa pridejo, ko bo končano
LP
V zadnjem času sem uredil par detajlov, nič posebnega, samo meni se dopade.
In sicer prva stvar je ta, da sem odstranil homemade tipke za upravljanje tempomata - sedaj to delo opravlja (bivši) upravljalec radia ob volanu. Zaenkrat dela brezhibno, moram pa povedat, da je upravljanje z tempomatom sedaj veliko bolj preprosto, saj so tipke stalno v dosegu prstov.
Druga stvar je ta, da sem se malo igral z LEDicami - napravil sem bele LED pozicijske luči, ki svetijo res belo in ne modro:

Bele ledice sem namestil tudi zadaj, za osvetlitev registrske tablice:

Nazadnje sem napravil še osvetlitev v stikalih za stropne lučke:
spredaj:

zadaj:

Kot sem že prej omenil, ni nevem kaj - so bolj detajli, ampak ravno na detajlih rad delam. Naslednja stvar, ki sem si jo zamislil je pa nekaj takšnega (seveda v beli barvi) (upam, da mi uspe)

Aja pa v pripravi je še subwoofer, slike pa pridejo, ko bo končano
LP