Logarju sem poslal predviden plan voznje. S tem da ce bi sli dol grede cez Ilirsko, bi se z nami zapeljal do Ilirske, nato pa naprej proti Reki. Recimo.
Men je naceloma vseen kdaj gremo po kateri strani!
Waxxx napisal/-a:Logarju sem poslal predviden plan voznje. S tem da ce bi sli dol grede cez Ilirsko, bi se z nami zapeljal do Ilirske, nato pa naprej proti Reki. Recimo.
na konc vs bojo pa lepo polcaji prcakal v ilirski bistrci poznamo to situacijo
Waxxx napisal/-a:Logarju sem poslal predviden plan voznje. S tem da ce bi sli dol grede cez Ilirsko, bi se z nami zapeljal do Ilirske, nato pa naprej proti Reki. Recimo.
na konc vs bojo pa lepo polcaji prcakal v ilirski bistrci poznamo to situacijo
Zakaj ti stalno policaje omenjas?
Prvic ko smo sli jih tud srecal nismo.
Mas slabe iskusnje?
Prou ksna panoramska?
Ja da so policaji tam dol pasji sm tud jst slisu,me je kolega opozoru k je z unh koncu,da tam ni sans met kej predelano pa nikjer zapisano.
Sam ko sm biu sam tam dol so se pa sam mim vozil.No sej hvala bogu.
ja smo sli na izlet na primorsk z klubom pa so ns lepo pohopsal ... ampk na sreco dvakat z opozorilom pol smo se pa raj odstranil iz stare ceste pa na AC pa gas domov
jah tukej ni kej, upas na mirno pot in to je to...lahko te doleti kjerkoli na zalost...ponavad bl se skrivas prej te najdejo
ammm drgac bi se tisti ki vam je LJ spotoma in seveda Ljubljancani dobil ob 9h na parkiriscu na dolgem mostu. Duli, upam da ne bos predolgo bedel v noc
noben se ni komentiral poti..a to pomen da vsem ustreza? mal zivljenja prosm no