Kok si pa dal za komplet litke + gume ce ni skrivnost...vsaj okvirno
Clio II ph1 1.2, l.'01 by Slash
Ves kai me se zanima...jst sem tud hotu kupt gume na gume-direkt.comtmtslash napisal/-a:1 guma 86eur preko gume-direkt.com, felgne sm pa rabljene kupo za 400eur se mi zdi...rahlo so robovi spraskani, zto nizka cenadrugo leto pa pridejo nan ovo prebarvane!
lp
pa me zanima ker nekateri pravjo da majo spletne trgovine velka skladisca z starimi gumami in da to ni vredu ker so tam nepravilno skladiscena dolgo caita itd... kok so ble pr teb stare gume ko si jih dubu ?
ok, malo se je zacelo mrdat na avtono 
zadnc sm kupo en rablen zadni odbijac, sma ga z bojcno prerezala, skup stuklala in ga podalsala za 6 cm...
na notranji so strani so 3 plastik vlakn, ter na zunanji 2 plasti da se je vse skupaj orng utrdilo...

ker smo na sredini prerezali odbijac in ga prestajli v nizji polozaj, je logicno da ni bla ista linija, zato se je po utrditvi odbijaca, se enkrat napela cota cez cel odbijac, tk da bo zdj cel "clean" in brez kaksnih zavojev ali luknjic...

vceraj sm 2x premazala smolo da se je fajn utrdilo, danc je sla cez 1 plast 400g vlakn, jutr se se rahlo robovi zakitajo, ter gre vse skup v polyester kit, pol pa smirkl party
Pragovi bojo pa tut pocasi pripravleni za barvanje
zadnc sm kupo en rablen zadni odbijac, sma ga z bojcno prerezala, skup stuklala in ga podalsala za 6 cm...
na notranji so strani so 3 plastik vlakn, ter na zunanji 2 plasti da se je vse skupaj orng utrdilo...

ker smo na sredini prerezali odbijac in ga prestajli v nizji polozaj, je logicno da ni bla ista linija, zato se je po utrditvi odbijaca, se enkrat napela cota cez cel odbijac, tk da bo zdj cel "clean" in brez kaksnih zavojev ali luknjic...

vceraj sm 2x premazala smolo da se je fajn utrdilo, danc je sla cez 1 plast 400g vlakn, jutr se se rahlo robovi zakitajo, ter gre vse skup v polyester kit, pol pa smirkl party
Pragovi bojo pa tut pocasi pripravleni za barvanje
Ok, da se predstavim muziko, ki se je lep cas delala ob prostem cajtu, kolkr ga je ostalo. Najprej je bil narjen prednji sistem, ker pa je manjkalo glasbi globina, sm pa naredo kr enga titaniuma v kompresijo, tolk da malo zravn bunka.
Oprema: *HU: Alpine 9833
*Front: GZCW 8-4 2x + gztc 6,5" 2x + 2x 0500 horn
*Sub: Gztw 30t 12"
Ojacevalci:
* Aurora 1400.2 za sub
* Gzta 2.150 za horne
* Gzta 2.500TX za 20ke
Zrtev:

Radio:

To je to, zadeva za dally uporabo spila dovolj
zdj sm pa res reko da mam dost in ne menjam vec nic! 
lp
Oprema: *HU: Alpine 9833
*Front: GZCW 8-4 2x + gztc 6,5" 2x + 2x 0500 horn
*Sub: Gztw 30t 12"
Ojacevalci:
* Aurora 1400.2 za sub
* Gzta 2.150 za horne
* Gzta 2.500TX za 20ke
Zrtev:

Radio:

To je to, zadeva za dally uporabo spila dovolj
lp