Pa res ni tok ja. Sam seveda ce so sploh stoprocent drocniki. Je treba masino odpret zdej je pa ta 19-ka cist na stranskem tiru zaenkrat, je treba do mehankarja da razdre najprej.
Blo je objavleno kaj je blo na motorju postorjeno, in nikoli nism reku de je blo kej vec kokr je dejansko blo... Slike so gor, ce temu jest recm generalka pac recm. Nevem v cem je problem.
In ce pac problemi so so zato, da jih bomo odpravl.
Na cliotu je bilo v zadnjem casu postorjeno.
- Menjava sprednjih pest in amortizerjev
- Menjava zadnjega levega sornika
- Optika podvozja
- Zamenjana razdelilna kapa
Zadnjič spremenil Ziiga, dne 21 Okt 2007, 11:23, skupaj popravljeno 1 krat.
V petk mogoce, ko bo clio bogatejsi za nove spredne zmiguce, svecke, uzigalne kable... Kr mi delata SAMO dva cilindra trenutn kar pa ni tok ql No ja bo ze...
ni treba hkrati menat sveck pa kablov, oboje zihr ni hin, sprobi najprej ce so svecke. Eno dobro svecko nekje staknes, pol pa probavas na vsak cilnder posebi ce da iskro. Lohka je pa tut razdelilna kapa prebita.
jah lej, jest nimam vec pojma zaka mi zaliva dva cilindra. svecke ce uzams vn pa das n maso vsaka mece iskro... tk de potemtakm nej nebi bli ne kabli ne nc... Ampak vseen ju zaliva. Zatorej dns ce bo slo bom menu se injektorje, ce pa to nebo dost pol mi pa res ze zmanka domislije.
Novi zmiguci so ze doma... svecke sm pa tut uzeu za preventivo nove, prav tko kable... razdelilna je bla pa ze en tedn nazaj menana
Ziiga napisal/-a:jah lej, jest nimam vec pojma zaka mi zaliva dva cilindra. svecke ce uzams vn pa das n maso vsaka mece iskro... tk de potemtakm nej nebi bli ne kabli ne nc... Ampak vseen ju zaliva. Zatorej dns ce bo slo bom menu se injektorje, ce pa to nebo dost pol mi pa res ze zmanka domislije.
Novi zmiguci so ze doma... svecke sm pa tut uzeu za preventivo nove, prav tko kable... razdelilna je bla pa ze en tedn nazaj menana
zaporedje vziga mogoce
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Ce niso svecke, ne kabli, ne razdelilna kapa, so vrjetn loh se edin injektorji drgac mas pa kej u motorju sfukan. Ce je iskra pol tut cinkspula ni. Kompresijo si se zmer, ne vem kok more bit pri tem motorju je pa dost da sprobas ce je na vseh stirih priblizno enaka