Ex-clio dci in Laguna 1.9 dci Dynamique 2002
Re: Clio 1.5 dci Dynamique 2003
kako si pa vezu te ledice?
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
Drgač so neonke, pa zravn že dobiš neko zadevco katera lovi frekvence in s tem omogoča prižiganja lučk
pa še montaža je preprosta samo + pa - in že dela.
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
aha, sm mislu da so ledice v traku 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- Truckdriver \8/
Danes se peljem po cesti in sem imel brisalce vklopljene na drugi stopnji, nakar se ustavim in začuden opazim, da so se brisalci preklopili na prvo stopnjo in spet, ko speljem se brisalci sami preklopijo na hitrejšo stopnjo. Neverjetno kaj use ma en navaden clio 
Jap zmanjša za eno stopnjo
pol ma isto da se zaklene k štartaš pa še dost takih gadgetov 
Moj ma edino, če mam na stopnji da mi skos briše, k se ustavm mi grejo brisalci na najnižjo možno stopnjo (obriše enkrat na vsakih xy sekund), in ko spelem začne spet brisat normalno 
Kr uporabno ja
Kr uporabno ja
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
- lukeatluke
Pa, ko daš v rikverc ti šipo obriše 
- Truckdriver \8/
Zelo uporabne so te nastavitve 
- Truckdriver \8/
Vem ,da je bilo veliko že napisano glede temnenja stekla in poznam zakone in predpise ampak še vedno mi ni jasno kako je lahko toliko cliotov ,ki imajo tudi spredaj zatemnenja stekla. 
Dal so temnit pred tem novim zakonom 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
- Truckdriver \8/
Sam so pa res blesavi s temi novimi zakoni. Vsak dan so bolj čudni zakoni, na konc bo še tko prpelal, da bojo uveljavli tak zakon, kot je nekje v tujini samo ne vem točno kje. Kjer je potrebno imeti vse račune od serviserja za vsako malenkost, ki je bila na avtomobilu zamenjana oziroma žigi od vseh servisov, ki so bili pravočasno opravljeni na avtomobilu...
- domzikales
- Kraj: Velenje
Kako je pa z tisto prozorno folijo, ki služi samo kot UV zaščita? Malenkost je temneje, ampak moraš res dobro, dobro pogledat.
Kar te ne uniči, te okrepi!
Kot jst vem te folije niso dovoljene.
Ker pri večini novejših avtomobilov so stekla že tovarniško minimalno zatemnjena, z tisto folijo pa nej bi presegu dovoljeno mejo tzatemnjenosti sprednjih šip.
Sicer nevem a bi ti to sploh gledal ker se skor ne opazi.
Ker pri večini novejših avtomobilov so stekla že tovarniško minimalno zatemnjena, z tisto folijo pa nej bi presegu dovoljeno mejo tzatemnjenosti sprednjih šip.
Sicer nevem a bi ti to sploh gledal ker se skor ne opazi.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
- Truckdriver \8/
Danes premaknem moj traktor pa vidim lužco olja
, baje da pušča en semering . Drugače je pa menjalnik že dlje časa masten. To sem hotel že popraviti takrat, ko sem ga kupil pa sem po nasvetih potem, kar pustil ker baje tisti semering ne zdrži dolgo in se spet kmalu "uščije". Samo sedaj ga bo pa potrebno zamenjati, ker lula na okrog. Zdaj me pa zanima ali je most kaj napoto ,da bi snel menjalnik
Lp
- Truckdriver \8/
Clio je uganka.
Olje nič več ne pušča... sedaj imam drug problem, ko jaz avto pohodim u podn v 5.prestavi se mi prižge lučka stop, pa za motor, ter še una k je tist navitje narisan. Kaj mi bo sedaj prve odpovedal
kakšne šobe mogoče pumpa
se splača sploh še vozit ali je bolje to prec popraviti preden se ustavi. Ker če bi jaz vedel za kaj hudiča se lučke pržigajo bi že zrihtov, ima mogoče kakšne veze z egr ker je hin. Prosim za nasvete Hvala Lp
Olje nič več ne pušča... sedaj imam drug problem, ko jaz avto pohodim u podn v 5.prestavi se mi prižge lučka stop, pa za motor, ter še una k je tist navitje narisan. Kaj mi bo sedaj prve odpovedal