clio 1.8 16v l.92- obnova
Re: clio 1.8 16v l.92- obnova
a maš kej ph1 letvic viška?
bom pogledal samo pomoje jih nimam:)
letvic ni, drugače pa išče se še enkrat blok motorja f7p 722 ali 704, nesme biti počen, preveč načet v cilindrih ker takega imam že sedaj, nujno morajo biti mostički skupaj! Lp
zakaj me pa ignoriraš?biste napisal/-a:letvic ni, drugače pa išče se še enkrat blok motorja f7p 722 ali 704, nesme biti počen, preveč načet v cilindrih ker takega imam že sedaj, nujno morajo biti mostički skupaj! Lp

heh se oproščam, drugače imam že 2 bloka ki sta zanič enega ti komot predam nevem ena simbolična cena
heh
grejt, enga mi plis prišpari... pridem še ta mesec ga iskat, ostalo se pa takrat zmenmobiste napisal/-a:heh se oproščam, drugače imam že 2 bloka ki sta zanič enega ti komot predam nevem ena simbolična cenaheh

zmenjeno bom pršparu sigurno 
evo neki malga napredka, najpomembnejši deli so na kupu, avto še letos nebo na cesti, ker se je pač malce zavleklo s tem blokom in je brezveze kaj hiteti. Uglavnem nekaj bombončkov je na kupu
slike naj povedo več:)
prov sem kupil od dkrevsa blok vendar je bil zanič, saj ga je že preveč pojedla rja v cilindrih, vendar se je to videlo šele po honanju, saj če bi uporabil ta blok bi puščala kompresija... blok pride v poštev če bi uporabil večje bate... vendar mi to ne diši, oz se bi lahko naredile "srajce"

nato sem kupil še en blok ki je bolj uporaben:)

ta je bil zariban v spodjem delu, in sicer na 3 ojnici... glavna gred mi ne predstavlja problema, saj imam od originalnega motorja, že obdelano.
v bloku pa se je skrivalo tole

tapravi bati
olje bo pa držalo tole oljno korito:

,
malo primerjave z originalom:

v tem motorju je bla tudi takšna gred:

vendar je ta zanič, in je tudi ne potrebijem, ker potrebujem navor tudi v spodnjih obratih, avtomobil se bo pa tudi vrtil v normalnih obratih, če bi že imel to gred bi morala biti blokada pri 8000 ali še kaj več, kar pa tudi ni dobro ker ti lahko poškoduje bate(jih dobesedno prekuri), ter "spiha" cilindre, usaj iz mojih izkušenj, in videnih blokov takih motorjev.
Lp!
prov sem kupil od dkrevsa blok vendar je bil zanič, saj ga je že preveč pojedla rja v cilindrih, vendar se je to videlo šele po honanju, saj če bi uporabil ta blok bi puščala kompresija... blok pride v poštev če bi uporabil večje bate... vendar mi to ne diši, oz se bi lahko naredile "srajce"

nato sem kupil še en blok ki je bolj uporaben:)

ta je bil zariban v spodjem delu, in sicer na 3 ojnici... glavna gred mi ne predstavlja problema, saj imam od originalnega motorja, že obdelano.
v bloku pa se je skrivalo tole

tapravi bati
olje bo pa držalo tole oljno korito:

,malo primerjave z originalom:

v tem motorju je bla tudi takšna gred:

vendar je ta zanič, in je tudi ne potrebijem, ker potrebujem navor tudi v spodnjih obratih, avtomobil se bo pa tudi vrtil v normalnih obratih, če bi že imel to gred bi morala biti blokada pri 8000 ali še kaj več, kar pa tudi ni dobro ker ti lahko poškoduje bate(jih dobesedno prekuri), ter "spiha" cilindre, usaj iz mojih izkušenj, in videnih blokov takih motorjev.
Lp!
heh počak d svojga nardim
heh
evo danes sem spet nekaj nabavil:D heh in sicer strut bar (hvala Boncl)

slikano je z mobitelom tako da je slaba slika vendar bolje kot nič:P
druge ojačitve bom naredil pa še sam, to pa so povarjen most ter ojačitve čez roke.

slikano je z mobitelom tako da je slaba slika vendar bolje kot nič:P
druge ojačitve bom naredil pa še sam, to pa so povarjen most ter ojačitve čez roke.
your welcome boljš da enmu koristi kokr da pr men prah nabira glede na to da je nov 
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
danes sem šel po nove dele in do sedaj se je nabralo tole... preostalo dobim u roku 14 dneh..

Dobil sem večinoma vse kar se motorja tiče in sicer:
Kit zobatega jermena, mikro jermena, komplet tesnil, hladilnik, notranja pečka,
vijake za glavo, ležaje ojnične ter glavne, ter še nekaj malenkosti, zgleda malo stvari...
naneslo je pa kar nekaj €
Lp!

Dobil sem večinoma vse kar se motorja tiče in sicer:
Kit zobatega jermena, mikro jermena, komplet tesnil, hladilnik, notranja pečka,
vijake za glavo, ležaje ojnične ter glavne, ter še nekaj malenkosti, zgleda malo stvari...
naneslo je pa kar nekaj €
Lp!
če bi pod smreko slikal, bi mislil da je že božič in da si bil zelo priden 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Že samo une bedne cevke na desni so skor 100€.. Vrjamem, da tudi ostalo ni blo pocen..