Uuuuu spet napredek
Kok si odštel za komplet? ...300RMS-a ?
Ja oni čep ma res fajno naret..pri nekaterih avtih rabš vrtat čez al pa v nemogoče špranje utikat kabel
To si pa dolgo rabu..jaz sem v 2 urah zrihtu..edino pritrditev ojačevalca me je zajebavala... bom še jaz svoje slikal meni pride čez celo desno 60:40 stran naslonjala
po alpinu, ki je bil vstopni model in ni ponujal praktično nič nastavitev zvoka, sem nabavil pioneer deh 6400 bt, ki ponuja vse kar rabim in s samim zvokom sem dosti bolj zadovoljen. nastavljeno imam HPF in posebej woofer. Odlično
nastavljaš lahko različne barve osvetlitve tako da se lepo prilega barvi notranje osvetlitve in ima tudi vgrajeno parrot prostorčono telefoniranje. katerega pa še nisem preizkusil ... zaenkrat
Clioti imajo pogosto že pri nizki kilometrini oguljene volane (slabši material), je pa to res tudi odvisno od tega kako se volan drži, ali se voznik močno poti v roke, ipd.
MammaMia: predstavi avto v galeriji. Pa veliko srečnih kilometrov.
Laguna je pa za svojo starost in kilometrino lepo ohranjena, ko bi le bilo več tako ohranjenih avtomobilov...
je pa res da za okol 80€ se ne splača gledat na to kakšen je volan če je avto uredu. tok se preobleče bilokakšen volan. oblika ni važna, lahko si zbiraš barvošiva, ponavadi tudi kako je razdeljeno. mal pa traja kr prau pride rezervni volan takrat. dobr zrihtana muska. kako pa da si tolk mal polepu s folijo? al je mišljen da je samo tok?
l.p.
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
volan mam namen obnovit že odkar sem kupil avto, ampak vedno dobi nekaj prednost pred tem, upam da mi bo le uspelo.
Je pa res bol švoh usnje to, kr razpada ob vlažnih dnevih.
Glede tapet bi blo bolše če bi jih še bol izoliral, ampak sem zadovoljen z zvokom, tak da ne bom več nič spreminjal. Itak nič ne vibrira, ker mam spredaj samo high pass filter.