Gran Turismo

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Ko gledaš posnetek pritisneš START in klikneš na photo mode. Tam se igraš s postavitvijo fotoaparata, svetlostjo, zoomom, fokusom, časom zaslonke itd... Potem fotkneš in shraniš. Potem tam pod fotografijami klikneš željeno in daš export to XMB (al karkoli je že) in ti shrani tudi v glavni PS3 meni. Iz tam lahko daš fotko na USB ključ. Slišati je dolg postopek ampak ni sile.

Ja moj Clio je JDM kot se spodobi zame. :lol:

Eiger Nordwand progo pa še nisem dovolj preigraval pa itak je odvisno tudi od avta. :oops: Lahko pa tekmujemo v unih online time attackih kjer so pravila jasno določena in je potem res samo še od šoferja odvisno. :D

PS: a ste za en hec, ki sem ga videl na enem forumu? Izberemo en (premium) avto, vsi istega seveda. Potem se določi katere predelave so dovoljene (naprimer motor stage 1, športni filter, avspuh, stage 1 teža, karbonska hauba in druga stekla) ter seveda vse kar ne vpliva na moč in težo ker se pač ne da omejiti. In imamo potem vsi iste avte z identičnimi predelavami (razen pazite foro! vsak po svoje nastavi podvozje), seveda vsak v svoji barvi z drugimi feltnami in imamo svoja pokalna tekmovanja. Primer, ki sem ga videl je bil Swift, ene 3 komadi na progi in potem je vse res odvisno od šoferja. Sploh ker do ene 200hp ne koplje v prazno in je pomembna prava linija, kje se zavira, kako nastaviš podvozje itd... Pa seveda mora biti premium avto nek dokaj poceni in ne preveč močan (do 150hp, ko se navije pa do ene 200hp omejimo moč na dirkah) tako, da bi to lahko bil nekaj takšnega kot Seicento CUP.
Hmm, tanov fičo mogoče? Mini? Swift? Micra? :wink:
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

zakon :D
hvala za info. bom mal poslikal RS-e v akciji :twisted:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

Hehe, tale ideja mi je ušeč.. Jst bi uzeu kkšnga citroen c4 k ma lih 150 konjev al neki tazga :wink: :wink:
Uporabniški avatar
Symon

Ja C4 je tudi kul ideja. Še kdo s kakšnim podobnim avtom al bomo med temi glasovali? :D
Uporabniški avatar
Seko

Jst sm za c4 :D :D :D
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

ma dejmo neki ko ma pogon na pravem paru koles :), predlagam bmw m3, al pa 120i, no nekaj takiga ko bo vsaj mal letelo...
Uporabniški avatar
Symon

Ajde 120i je kar fajn ideja, M3 je "premočen" in "predrag". :lol: Če pa že potem pa predlagam še RX-7 FC ali Silvio S13. Se pravi oldschool stara turbo japonca. 8)
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

a vsi smo pozabli na mx5, ce nimas mx5, pol nimas gt5 :)
Uporabniški avatar
Seko

pol najbolš da kr mx-5 k jo ma usak, pa to premium kupš pa da je N/A
Uporabniški avatar
Symon

Pomoje imamo prav res vsi MX-5ko. :lol: Torej navadno z popup lučmi, navito do ene 180hp in zlajšano do maksimuma (850kg ima z originalnimi šipami, 840 če se menja še stekla), gume so pa pomoje sport-soft ravno prav, da je dovolj gripa pa gre po potrebi (ali prehitrem doziranju gasa) na pošrek? 8) Jaz jo že tunam, to znajo biti zanimive dirke. :D Samo počakajte, da dobim rozno barvo ali pa kaj podobnega. :lol:
Uporabniški avatar
Seko

Ja ql, pol. Grem rihtat avto :D :D :D
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

MX-5 legenda od avta 8)
jo nimam še... :?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Symon se vid da ti clio v6 ni to to, k si ga edinga na parkingu sliku 8)
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Spidojc napisal/-a:Symon se vid da ti clio v6 ni to to, k si ga edinga na parkingu sliku 8)
Sam res. :lol: Ne saj nekatere premium avte nasploh rad slikam v premium. Nekatere pa kupim samo zato, da jih imam pa jih niti ne vozim.
Naprimer Golf 1 GTi, obe verziji Clio V6 pa sem ju zelo malo vozil, Primero GT, Sil80, Nismo 280R.... Tako kot šejki. :lol:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst sem si 106 rally ubavil 8)
Odgovori