Vrjetno ne, me pa že en čas mika, da bi ga malce popeljal na grobnik.
Clio200 - CUP
Prva fotka mi je huda
Ma kašn Grobnik, to lah furate velikrat. Klubski trackday pa ni lih 3x na let ampak 1x mogoče letos 2x
Ma kašn Grobnik, to lah furate velikrat. Klubski trackday pa ni lih 3x na let ampak 1x mogoče letos 2x
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
No, ker že dolgo nisem kaj postal v to temo in ker bo avto počasi star 1leto, se spodobi, da dodam še kakšno slikico.
Nič drastičnega, kupil sem le "windabweiser-je" in naredil servis (olje, filter olja, filter kabine) na 20kkm.
Do zdaj ( tok, tok ) nobenih problemov s samim avtom.
Avto pa mi po letu lastništva še vedno nariše nasmeh na obraz po kakšni zaviti cesti, to pa mislim, da je vse kar se od takega avta pričakuje.
Windabweiser.

Potrjena servisna kjniga.

Nič drastičnega, kupil sem le "windabweiser-je" in naredil servis (olje, filter olja, filter kabine) na 20kkm.
Do zdaj ( tok, tok ) nobenih problemov s samim avtom.
Avto pa mi po letu lastništva še vedno nariše nasmeh na obraz po kakšni zaviti cesti, to pa mislim, da je vse kar se od takega avta pričakuje.
Windabweiser.

Potrjena servisna kjniga.

Re: Clio200 - CUP
Ohoho, to je še celo tukaj.
No, vrjetno se mi windabweiser-ji že kakšno leto vlačijo po omari, tako da če bi jih kdo "odkupil" za mali denar jih rade volje prodam.
Drugač pa nič novega. Ker sem zamenjal službo se z avtom zapeljem še samo 1x-2x na 14dni, zato ga tudi prodajam. Škoda se mi zdi avta, ker ga resnično malo koristim. Mogoče me čez kakšne 3leta prepriča RS4 ph2..
No, vrjetno se mi windabweiser-ji že kakšno leto vlačijo po omari, tako da če bi jih kdo "odkupil" za mali denar jih rade volje prodam.
Drugač pa nič novega. Ker sem zamenjal službo se z avtom zapeljem še samo 1x-2x na 14dni, zato ga tudi prodajam. Škoda se mi zdi avta, ker ga resnično malo koristim. Mogoče me čez kakšne 3leta prepriča RS4 ph2..
Zakaj vsi (poznam že 3), ki imamo Cliote 200, razmišljamo o Audiju RS4 ?ManIAK napisal/-a:Ohoho, to je še celo tukaj.![]()
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Jst zato k je motor brez turbine - NA heavenMyWay! napisal/-a:Zakaj vsi (poznam že 3), ki imamo Cliote 200, razmišljamo o Audiju RS4 ?ManIAK napisal/-a:Ohoho, to je še celo tukaj.![]()
Drugač pa nič novega. Ker sem zamenjal službo se z avtom zapeljem še samo 1x-2x na 14dni, zato ga tudi prodajam. Škoda se mi zdi avta, ker ga resnično malo koristim. Mogoče me čez kakšne 3leta prepriča RS4 ph2..![]()

Aja, oops.
Sm mislu, da na audija ciljaš.
Misliš, da bo RS4 ph.2 ?
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Pardon, zame je samo en RS4
Clio je pač RS IV
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku