Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
kupi 225/45/17, zmontiraj, daj tistih par piškavcev ki si jih prišparal zaradi tega ker je zelo poceni ta dimenzija za homologacijo, in maš mir.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Jaz sem vzel Fuldo, pa sem dal 130€/kos lani, na netu bi jih pa za ene 105 dobil...nisem ravno nekih performance zimskih jemal, bom bolj polako....dimenzije pa so 215/45-17. Lani sem bil zadovoljen.
samo spredaj pragove, pa še to na dnu, tako, da se nič ne vidi, blatniki so ok. Letos bom nalepil kakšno debelo prozorno folijo....Pa še nekaj za tuning http://www.clior20.nl/options/
tako zimske gume so gor, uzel sem potem kumho kw 23, prbližno 130€ za komad je bila cena. tuki je pa še neki slikic iz morja, ko je šla punca zadnjič neki dol iskat za faks, pa je mal s telefonom poslikala.
Jst sem si pa kr Autosocks nabavu... po snegu in soli ga itak ne mislim vozit, za "suho" cesto pa mislim da so CSC3 tudi pri nižjih temparaturah ustrezne...
Figo napisal/-a:Avto v tej barvi in s temi feltnami v živo izpade fenomenalno. Sem te zadnjic srečal....cisto nasprotje enemu zelenemu, ki se pravtako vozi po Nm....!