Clio I 1.8 16v, l.'93/8

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Most od willia in ventilarja je isti.Usaj na izgled nevem kako je z mocjo torzije.Drgac pa je ta slika vrjetno res z podvozjem od williamsa in je potem 20-25mm distancnik cist dovol da feltna lepo stoji.
Uporabniški avatar
kikki
Kraj: Koper - Capodistria

Odgovor Napisal/-a kikki »

Nekje sem prebral da so te 2012 imele na izbiro vec razlicnih ET-jev!!
Zato verjetno tebi stojijo tolko not!!!
Uporabniški avatar
nightmare

Ja 16colska dejansko na useh slikah stojijo zlo lepo(kar sm jh vidu) za te 15 pa ne vem.Se je dal te feltne drgac tud kupt v trgovini za serijski avto al so ble iskljucno samo na dirkah?Ker ce se jih je pol so nekako mogl proredit ET.Res pa je da bi blo pol pesto na feltni nenormalno debelo,ze zdej je ful.
Uporabniški avatar
rufi
Kraj: Tržič

16v

Odgovor Napisal/-a rufi »

Ja prov te feltne ne vem kako so bile v prosti prodaji vem pa da zadnjic ko je bilo toliko kreganja cez wilijeve 2012 ki jih je kupil je en model poslal link od te ene druge firme in je bilo tam napisano da imajo res vec et-jev tolk da te originalke tud najbrz.Kakor pa si rekel night ze zdej je pri pesti full debelo kaj bi sele bilo ce bi mel drugacen et pol bi rabu ze navijne palice za prisravbat :lol: :lol:
Uporabniški avatar
rufi

16v

Slika
Slika
Slika
Stanja so sledeca sedaj pa komentarji ali je normalno al ni kako stojijo feltne??Je pa se neki kar manjka na avtu-kdo bo prvi vidu??
Uporabniški avatar
nightmare

Dvojni spojler? :lol:
Feltne ti kr prou stojijo,ce se prou spomnm.Res mi ni jasn zakaj so jih dajal tako notr da ni nicemur podobno.Neb reku,da bi blo neko vrhunsko podvozje in bi blo zarad tega,sam kaj ko ni.
Kojsen ET majo tvoje 2012?
Uporabniški avatar
rufi

16v

Bravo night dobre oci no sej ga itak nisi mogel zgresit k je bi res grd :oops:
Za ET pa ne vem se mi ne da it na podstreho zdele pogledat.
Pravis da je normalno no jz upam da je res.
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

zarad tega, ker 15colske tiste k ma rufi pa js, so ble samo za clio cup namenjene, tm je bla pa pesta sersa, zarad tega majo tak et. ni se jih dalo kupt za 16v-ja posebi tkt.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
nightmare

Ja ja to ze.Mislu sm pac original feltne od ventilarja zakaj majo tak ET ko bi komot biu mansi pa bi blo ze v originalu dosti lepse.
Uporabniški avatar
rufi

clio 16v

Duli to mislis peste od katerega cliota ??Ker ce se to da dobit jih jz takoj vzamem sam da bo bols izpadl. Si ti tud zdj dobu te feltne, ki si jih iskal??
Jz bi takoj dal 16 gor pa se mi zdej mal neumno zdi ker mam ze te 15 zdej in spet 16 kupit pa zrihtat pa nove gume bo spet neki eurckov treba ne.
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

drgac ce te mot to do mene prid k je na mojmu isto en kolo bl not zej pa ne vem a je bil usekan u ok al kaj pa sm takrt k sm zadno premo menov premaknu kr se j dal u stran pa isti *****, tko de ne vem mrbit mava pa midva neki prekrivlene, drgac pa prlet naokol ksn dan pa bova vidla pa se neki prenes sabo, sej mislm de ves kaj :wink:
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Re: clio 16v

Odgovor Napisal/-a Duli »

rufi napisal/-a:Duli to mislis peste od katerega cliota ??Ker ce se to da dobit jih jz takoj vzamem sam da bo bols izpadl. Si ti tud zdj dobu te feltne, ki si jih iskal??
Jz bi takoj dal 16 gor pa se mi zdej mal neumno zdi ker mam ze te 15 zdej in spet 16 kupit pa zrihtat pa nove gume bo spet neki eurckov treba ne.
peste so drugacne na cliocupu, kod bi jih pa dubu, se mi pa ne sanja. na reno servisu zihr ne, pa na odpadu tut ne. :) jeba bi jih bla dobit, bo buls kej drucga pogruntat.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
rufi

16v

Ja ves Duli men je sam to grdo ker so res hude feltne pa k jih dam na avto ne izpadejo tko kot bi mogl.

Boncl cist siguren nisem kaj ,ker mam 50% moznost al je eno ali drugo??
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

aja pa sornik mam zate ze en lep cas prstiman u garaz pa ti ga zmeri pozabm dat :oops:
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
rufi

16v

Ja a pa mislis da si ga upam zamenjat :oops: ,ne vem tole gretje mostu mi ni nekam po godu.
Glede na to da trije mehaniki, ki so majstri pravijo da nebi tega naredili ne vem kaj bi pol. :roll:
Zaklenjeno