clio RSi is born by Andrej86 update (stran 17.)
decko dragi,cev za r 19 je enojna od izpusnih proti katalizatorju ,men pa gre od kolektorjev nazaj dvojna cev do sredinskega loncadete napisal/-a:to je ene 9-10sek do 100, kar je kr lepo; do 200 pa komej prleze
Katalizatorja nema
smo ze na 16vjih prakticirali to in trga ,samo na malih obratih ne laufa dobro,pa probal bom obe loputi zvezat tak da se bosta naenkrat odpirali
pospeski so samo koncne pol ni take
samo na blokadi pa tak seka da je grozadete napisal/-a:tile D7F motorji so glasni k svinja, in vse to je pogojeno v najvecji meri od samega motorja, pomoje se F3P ne bo nikol tako dru-zal
da bi se vsaj pol tolko zadrl ko 16ventilar,sicer pa mam zdaj originalno cev brez filtra pa stumfo sem dal preko pa ta cev tut nekak poje
sem opazil jaclio open napisal/-a:F3P bos do dretja spravu z izpuhom, sicer so "tihi" (majo mi pa ful hud zvok od 4000 gor)
blokada pa lepo poje pa je serijski izpuh zdaj se ,
samo da pride spet placa pa bomo dalje montirali
dal bom naredit inox auspuh skozi nazaj s povecanim premerom pa pa sredinski lonec po narocilu zadnjega pa verjetno od magnaflowa-tistega ko se z enim vijakom dusilec ven vzame
projekt Rsi
samo veselje ki pride ko plin pohodis se ne more primerat z nobenim denarjem
Mislim, da si si izbral napacen motorandrej86 napisal/-a:...s kolegom sva sprobala par razlicnih cevi in filtrov,in ta F3P ne da niti takega zvoka na filtru ko ga je mel prej 1.2 ki se je drl ko zvad![]()
kaj naj naredim da bo filter sploh dal kak zvok od sebe![]()
nikako ne dobim tega kaj bi rad
Zvok s kaksnim pametnim izpuhom te bo verjetno vsaj malo potolazil, ceprav bo zvok vseeno drugacen od tistega, ki ga isces. Vseeno pa lahko dosezes (ce si ze zelis), da se pol vasi obraca za tabo
Dobra odlocitevandrej86 napisal/-a:...10 in 11 maja gre na avto slalom v gornjo radgono da vidim kako dober voznik sem![]()
LP, Primoz