Zdaj pa noce zime bit, da bi jih lahko sprobal
Aja nisi ti rekel da mas 185/65 R15 ? Za to bi se lahko policaj pa na tehnicnem spotaknil, ker v homologaciji so 195/65 R15.
To je ta avto. Ampak je model kupil feltne. Pise Dynamique...k ma kar dost opreme.zblojenc napisal/-a:Megane v kombinaciji z 1.6 motorjem je cudovit. Je zelo poskocen (zacetek AC iz kopra - klanec 5 oseb v avtu, brez zaleta, bp prlezu do 190 do vrh klanca). Je pa tudi zelo varcek ob enem, dedi ga je pravkar prodal, in se je poraba gibala od 6 do 9 litrov - odvisno od noge in relacij. Vecjih problemov ni imel, razen vzig ter kartica sta mu malo nagajala. Ga je pa glih predvcerajsnjim prodal.
Omenil si, da je dinamique oprema. Cudovito, vse najnujnejse imas notri. Je to mogoce to http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1170662#Ce je to to, to ni dinamique, ker dinamique ima drugacna platisca ter zunajnje kljuke iz brusenega aluminija!!!
Rekel, si pa tudi, da ti dajo garancijo. Takoj po nakupu do kaksnega majstra - naj ti nebo skoda 10 - 15k sit za temeljit pregled vseh delov. Boljse zdaj teh pa jurjev kot pa potem kaksen nepredviden strosek.
No ce se bos odlocil za menjavo ti zelim veliko vec srece s tem meganom!
A 185 ni homologiran? Original ima ta avto, ki bi ga kupil 195/65 R15.Solero napisal/-a:50k?Okoli 120.000 so me letos prisle zimske gume z vijaki (12+4var.). Pa glede na to,da sem imel se darilni bon od Renault-a v vrednosti 50.000, sem zato vzel se navadne felne.
Zdaj pa noce zime bit, da bi jih lahko sprobal
Aja nisi ti rekel da mas 185/65 R15 ? Za to bi se lahko policaj pa na tehnicnem spotaknil, ker v homologaciji so 195/65 R15.