Jp, moj naj bi bil tut iz Francije...Ceprou ne vem, ce je to kej dobrgascrat napisal/-a:Moj sodelavec prodaja takega cliota...45000 prevozenih...crn...direktno iz francije...ce te zanima...pmFastDay napisal/-a:No nekaj se suslja v moji glavi da bi kupil Cliota 1.5 Dci 105 KM in zdej nevem kako je s temi motorji z 105 kojni.... kako je glede turbine...nasplosno...skolka je pa vrjetno dobra ker jo ima vecina forumasev![]()
Gre pa za razlicico Initiale paris z vso navlako
Ta oprema ni in je 2004 letnik.
Nakup 1.5 DCI
Re: Nakup 1.5 DCI
lp Dejan
Ja vcasih je to kr dosti pomenlo
Pa ce gledamo da so nasi avtomobili povecini delani za VZHODNI trg
Vem lep primer iz VW-ja in OPLA. V Nemciji kupljen VW je bil neprimerno bolj doteran ter malenkost kakovstnejsi materiali ter izdelava kot pa tisti pri nas. Prav tako za Opel Astro kupljeno v Avstriji ter pri nas je bila zelo velika razlika, ze v notranjosti vozila povsem druga plastika ter tapete, pri istem nivoju opreme..
Pa ce gledamo da so nasi avtomobili povecini delani za VZHODNI trg
Vem lep primer iz VW-ja in OPLA. V Nemciji kupljen VW je bil neprimerno bolj doteran ter malenkost kakovstnejsi materiali ter izdelava kot pa tisti pri nas. Prav tako za Opel Astro kupljeno v Avstriji ter pri nas je bila zelo velika razlika, ze v notranjosti vozila povsem druga plastika ter tapete, pri istem nivoju opreme..
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Re: Nakup 1.5 DCI
tm okol 2mio hoce met zanjga. Je prevec?Solero napisal/-a:Cena verjetno blizu 9000eurscrat napisal/-a:Moj sodelavec prodaja takega cliota...45000 prevozenih...crn...direktno iz francije...ce te zanima...pmFastDay napisal/-a:No nekaj se suslja v moji glavi da bi kupil Cliota 1.5 Dci 105 KM in zdej nevem kako je s temi motorji z 105 kojni.... kako je glede turbine...nasplosno...skolka je pa vrjetno dobra ker jo ima vecina forumasev![]()
Gre pa za razlicico Initiale paris z vso navlako
Ta oprema ni in je 2004 letnik.
ja mam to sreco da bo lahko v garazi cakal na pomlad.....zdej k je ze star ga je treba mirkat....da se ne prehladi k bo mrzlojurre napisal/-a:hudozj mas se vec k jz
![]()
kaj bos pa s tem cliotom sedaj?