Ispuh,kako in kaj?

Modifikacije vozil
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Jap ta kolektor,pa za druge dele kolk stanejo me tud zanima,tesk da bi kje s 100k skoz prsu.
Zadnjič spremenil BeaM_X, dne 30 Nov 2006, 01:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

BeaM_X napisal/-a:Jap ta kolektor,pa za druge dele kolk stanejo me tud anima,tesk da bi kje s 100k skoz prsu.
tale od supersprinta je tm okol 120k (A3M, sem enkrat ze sprasvou)...ostalo pa kje drgje kups oz. sam nardis :wink:
Enigma motorsport
BeaM_X

A se mogoce da u ksnih ''sanjah'' dobit tud kje rablenga,najbrz ne :(
Bomo vidl ce bo Miklavz kej prnesu :?
Uporabniški avatar
djsly

Odgovor Napisal/-a djsly »

ce mas samo 100.000 v zepu, jih prisparaj za veseli december. S tem dnarjem ne bos naredo NIC.

Rabljen kolektor za tocno tvoj avto in izpuh bos tezko dobil. vseeno pa poglej na ebay.com ali se raje .de, .co.uk, tu se ognes caarini ;)
BeaM_X

Dons sm govoru z enmu modelam k voz cliota na ralyu pa prav, da bi se clo dal kje ksn rablen kolektror in ispuh najdt pa da bi za podobn dnar namest novega ispuha tud ze kje najdu od wilijamsa masino, tko da bom kr pustu moj avtocek kar se tice konickov kr namiru.

Tko kot djsly prav,bomo prsparal za veseli december :D
Uporabniški avatar
monacoo

Odgovor Napisal/-a monacoo »

Ce bos pa zadevo poenostavil, imam pa "odvec" en zadnji lonec, ki pride montiran pocez za odbijac, dovod plinov ima na sredini, odvod pa na vsaki strani, tako da prideta rora dober meter narazen. Vec pa na PS ;)
Odgovori