Bazencki v Meganu II

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

Mozno, da ti voda iz pragov ne odteka ven, pa se ti nabira po dnu avta. Sem imel jaz isti problem, ko so se mi zamasile luknje na pragih, pa se je potem voda razlila po celem avtu. Resitev pri meni je bila, da sem spredaj levega praga (kjer voda ni odtekala) izvrtal majhno luknjico, tako da je voda, ki se je nabrala, odtekla ven, sedaj pa je tudi vse uredu. :)
celinko

Odgovor Napisal/-a celinko »

coupe
celinko
BRUKI
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a BRUKI »

Duli..to ni nobena resitev....izvrtati luknje.
V kabino ne sme priti voda.
ce imas vec vode pri zadnjem sedezu....bo krivo bocno steklo.
Se zmeraj nisi tocno povedal...ko si vzel ven dno ....kje je bilo najvec vode..???
Uporabniški avatar
Solero

Odgovor Napisal/-a Solero »

V te predalcke definitivno ne mora prit voda oz zunaj.. kajti avto ma dvojo dno.. In ti predalcki nimajo nobenega neposrednega stika z zunanjim delom podvozja oz. dnom vozila.

Slika "tepiha" z predalcki v dnu
Slika

Lp
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Kaj je sploh poanta teh "predalckov"?
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

da kaj not shranis
Slika
Uporabniški avatar
Solero

odlagalno mesto pac. Ki jih je v tem avtu "se in se" :D
celinko

Solero me lahlo kontaktiras po telefonu
celinko
Uporabniški avatar
broker

voda

Odgovor Napisal/-a broker »

A se je resil ta primer z vodo?
[email protected]
Clio RS II PH2 s.n. 000001 :)
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

Solero napisal/-a:Fantje malo ste zamesali stvar. Ne vem ce veste o cem "celinko" pise.

Gre se o predalih,ki jih imas pod nogami (pod tepihi) na voznikovi in sovoznikovi strani..

Kaksne tepihe pa imas? Ce mas slucajno gumijaste se lahko vsa "voda" ki se naberi, steka z njih direkt v ta predal, ki zal nima nobenega tesnila razen plasticnih vratic..
Ja fantje , vsi napacno razmisljate :mad: voda se nabira oz. tece v predale zato, ker je nekdo odrezal vecjo odprtino za zvocnike kokr je original- preverjeno :D
tko da nima tle veze nobena klima oz. tesnila :oops:
RS-sport
celinko

Zadeva se je uredila tako,da sem odtranil sedeze,tako da sem lahko odstranil celo talno izolacijo. Nato sem vse skupaj susil en teden v kurilnici.Avto sem dvignil odstranil zascito nad izpusno cevjo tako ,da sem prisel do nekega gumi ventila oz. regulatorja. Kateremu sem na vrhu odtrgal nek mali pokrovcek.Vseo to proceduro mi je svetoval znanec iz Renaulta. To naj bi bila neke vrste skrita napaka katero strankam neradi zaupajo. Ta cev se zelo rada zamasi pol pa voda ne gre skozi in tece direkt pod konzolo v kabino. Zdaj pa je vse vredu.
Uporabniški avatar
Solero

No ql :wink: Ampak vidim,da se nekateri zdaj ne veste za katere predalcke gre (RS-sport). Saj valda nimas na tleh zvocnikov, temvec v vratih ti predali pa nimajo povsem nobene (z)veze z vrati in tapeto na njih ter tistim predalom v vratih :wink:

Za kaksno cevko pa bi naj slo to?? Mogoce za pranje zadnje sipe??? To sem ze tudi pri drugih modelih slisal,da se ta zadeva zelo rada zamasi ter potem nekje zamaka vsakic ko crpalka "porine" fluid skozi cevko za pranje zadnje sipe..
celinko

Gre za cevko skozi katero tece kondenz od klime. Speljana pa je nekako skozi podn avta tocno pod konzolo. Ce ne pa dvigni avto pa odstrani zascito izpuha pa si oglej sam zadevo kje pride tista cevka ven.
Uporabniški avatar
Solero

Dokler je zadeva v garanciji "nema diranja"
celinko

Boljse da ne diras ce je avto se v garanciji! Moj pa ni vec pa sem bil skoraj primoran zadevo resit sam. Pa se to , hotel sem resevati preko servisa pa imajo same take resitve ,da te na koncu glava zapece. :smt040
celinko
Odgovori