ne!Imam original CD na katerem pise english..itd...sedaj sem prisel do nastavitev znotraj navigacije ..in imam moznost francoske in pa nizozemske in pa se eno kar pa ne vem kaj pomeni ..mislim da tisto ni jezik.
Nimam pojma kaj bi lahko nardil. Software sem posodobil iz 1.82 na 1.96 ..ne vem kaj bi se lahko probal.
Kaksen predlog?
Navigacija
Izbrati moras tisto "se eno kar pa ne vem kaj pomeni", torej jezik, ki ni nalozen na sistem in ga izberes iz CD-ROMa. Na sistemu imas namrec lahko socasno nalozena le dva jezika socasno. Ti imas ocitno FRENCH in DUTCH. Enega od teh zamenjaj z ENGLISH pa bo.Simke8 napisal/-a:ne!Imam original CD na katerem pise english..itd...sedaj sem prisel do nastavitev znotraj navigacije ..in imam moznost francoske in pa nizozemske in pa se eno kar pa ne vem kaj pomeni ..mislim da tisto ni jezik.
Nimam pojma kaj bi lahko nardil. Software sem posodobil iz 1.82 na 1.96 ..ne vem kaj bi se lahko probal.
Kaksen predlog?
Na tej povezavi pa lahko prides do novejsega SW, ce bo sel na tvoj HW:
http://www.gps-carminat.com/fr/cni1_maj_software.php
In se link do servisne dokumentacije za navigacijo:
http://www.gps-carminat.com/fr/data/carminat.pdf
Poskusi in porocaj
Ta CD je za posodobitev SW in zamenjavo jezika. SW se posodobi na najvisjo verzijo, ki jo podpira tvoj HW (CSB verzija), ob enem pa zamenja tudi jezik.Simke8 napisal/-a:No se preden grem pect vseh 5 verzij me zanima nekaj.
ce prav razumem se pravi ko izberem tisto tretjo varinato..dam Cd notri ko si mi predlagal link in potem te vodi skozi postopek.
Ker ce prav razumem je tole posodobitev in ne zamenjava lang packa ali pac?
Zapeci pa samo en CD, saj vsi prvi trije kazejo na isti link in ta je tisti, ki ga potrebujes.
Brobnis: TNX!!
Sedaj pa se napisem kako sem do zadeve prisel! Najprej nism vedu kako bi ispelu pa na koncu se je dobro izslo.
Namrec ko das Cd notri za posodobitev ti nardi posodobitev in tisti jezik ko imas imas. Meni je delalo posodobitev na jezika franc. in nizozemsko varianto. Gledam tam notri in sem rekel matr ne bo slo.
Potem zadevo ponovim in grem v setting (niz. -tall) in potem gledam spet imam dva jezika nisem videl opcije kako zamenjat.
Kliknes na jezik nato ti ponudi veliko jezikov. tam izberes zeljen jezik in potem pocakas da nardi do konca update. Zadevo sem ponovil da imam dve moznosti english variante (moski, zenska). Zadeva je v anglesciini in je veliko veliko lazje.
Ce na kratko napisem:
1. cd notri
2. poisci kje imas language
3. klikni na jezik
4. zamenjaj ga z svojim
5. pocakaj da se update nardi
TO JE TO!
hvala brobinsu ki me je usmerjal ...
Upam da bom komu pomagal kako zamenjat jezik!
Sedaj pa se napisem kako sem do zadeve prisel! Najprej nism vedu kako bi ispelu pa na koncu se je dobro izslo.
Namrec ko das Cd notri za posodobitev ti nardi posodobitev in tisti jezik ko imas imas. Meni je delalo posodobitev na jezika franc. in nizozemsko varianto. Gledam tam notri in sem rekel matr ne bo slo.
Potem zadevo ponovim in grem v setting (niz. -tall) in potem gledam spet imam dva jezika nisem videl opcije kako zamenjat.
Kliknes na jezik nato ti ponudi veliko jezikov. tam izberes zeljen jezik in potem pocakas da nardi do konca update. Zadevo sem ponovil da imam dve moznosti english variante (moski, zenska). Zadeva je v anglesciini in je veliko veliko lazje.
Ce na kratko napisem:
1. cd notri
2. poisci kje imas language
3. klikni na jezik
4. zamenjaj ga z svojim
5. pocakaj da se update nardi
TO JE TO!
hvala brobinsu ki me je usmerjal ...
Upam da bom komu pomagal kako zamenjat jezik!