ravnokar sem videl temo na hrvaskem forumu o tem (oranznem) Twingotu s 1.4 16V masino...
Twingo of 150ch? Yes it is possible, not without some modifications: engine of CLIO 1400 16V, specific AAC and pistons, rods forged, large work on the cylinder head, admission 4 butterflies, Sybele case, limps Sadev 6v sequential ST 180, brakes before 280mm, Brembo 4 pistons, rear wheel-axle unit of CLIO RS A car which turns in F2000/12 rally.
dare01 napisal/-a:clan Vracinga iz Velenja ima twinga z GTT masino. 1.4 120km pa laufa vse brez problema.
Ta clan VRacinga sem verjetno jaz, avto pa ima preko 120KM samo v low-boost nastavitvi (moc lahko nastavljam s stikalom iz kabine).
LP,
Milan
o zdravo. mi je gospod Grudnik starejsi govoril o tvojem stroju. pohvalno da si vse postimal tako kot mora biti . ne pa da ti enkrat na mesec vse skupaj stopi......
o zdravo. mi je gospod Grudnik starejsi govoril o tvojem stroju. pohvalno da si vse postimal tako kot mora biti . ne pa da ti enkrat na mesec vse skupaj stopi......
Pred kratkim mi je sicer pihnilo tesnilo glave, a je to bilo prvo na tem motorju v 2,5 letih, tako da ni panike.
Avto se sicer konstantno izboljsuje, tako da Medo pri MRC (njegov je turbo Fico v VRacingu) ne bo ostal brez dela.
Ce bo po nacrtih, pridem s Twingotom v torek v Logatec, ko ima VRacing predstavitev.