Sosedov twingo 1.7

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Uporabniški avatar
naliM

Odgovor Napisal/-a naliM »

mloncar napisal/-a:
Liquid napisal/-a:pokazi svojega :twisted:
Klikni me nezno... :lol:

PS: imam tudi posnetek voznje s avtoslaloma v Gornji Radgoni ;) ce naliM dovoli, ga tudi objavi...
Matija, ti kar daj. :)

LP,

Milan
dare01
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a dare01 »

clan Vracinga iz Velenja ima twinga z GTT masino. 1.4 120km pa laufa vse brez problema.

glejte kaj pa delajo z twingaci v franciji(ali v svici :( sem ze pozabil kje sem to bral).
Slika
Uporabniški avatar
naliM

dare01 napisal/-a:clan Vracinga iz Velenja ima twinga z GTT masino. 1.4 120km pa laufa vse brez problema.
Ta clan VRacinga sem verjetno jaz, avto pa ima preko 120KM samo v low-boost nastavitvi (moc lahko nastavljam s stikalom iz kabine).

LP,

Milan
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

ravnokar sem videl temo na hrvaskem forumu o tem (oranznem) Twingotu s 1.4 16V masino...
Twingo of 150ch? Yes it is possible, not without some modifications: engine of CLIO 1400 16V, specific AAC and pistons, rods forged, large work on the cylinder head, admission 4 butterflies, Sybele case, limps Sadev 6v sequential ST 180, brakes before 280mm, Brembo 4 pistons, rear wheel-axle unit of CLIO RS A car which turns in F2000/12 rally.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
dare01
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a dare01 »

naliM napisal/-a:
dare01 napisal/-a:clan Vracinga iz Velenja ima twinga z GTT masino. 1.4 120km pa laufa vse brez problema.
Ta clan VRacinga sem verjetno jaz, avto pa ima preko 120KM samo v low-boost nastavitvi (moc lahko nastavljam s stikalom iz kabine).

LP,

Milan
o zdravo. mi je gospod Grudnik starejsi govoril o tvojem stroju. pohvalno da si vse postimal tako kot mora biti :D . ne pa da ti enkrat na mesec vse skupaj stopi......
Uporabniški avatar
naliM

o zdravo. mi je gospod Grudnik starejsi govoril o tvojem stroju. pohvalno da si vse postimal tako kot mora biti :D . ne pa da ti enkrat na mesec vse skupaj stopi......
Pred kratkim mi je sicer pihnilo tesnilo glave, a je to bilo prvo na tem motorju v 2,5 letih, tako da ni panike.
Avto se sicer konstantno izboljsuje, tako da Medo pri MRC (njegov je turbo Fico v VRacingu) ne bo ostal brez dela. :)
Ce bo po nacrtih, pridem s Twingotom v torek v Logatec, ko ima VRacing predstavitev.

LP,

Milan
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

Kratka obnova

Imal je 3 masine od turbasice noter pa mu je vse slo po gobe nato je dal 1.7.Druga barva malo clean izgleda in evo ga

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Ko j..e sistem
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

kot sem obljubil.. ..tTwingo in action..

http://video.google.com/videoplay?docid ... 4711386006
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a James »

Fajn ga zge... :D
Odgovori