vojko1962 napisal/-a:Na servisu celo priporocajo da vsake toliko casa avto vozis z rezervno kartico,ki je sicer ne uporabljas samo zato da se napolni baterija.
Na kater servis pa ti vozis, da te tako nategujejo?
1. CR1620, CR3032, CR2025... NISO akumulatorske baterije in se posledicno ne morejo polnit.
2. A si kje videl konvinske kontakte na kartici preko katerih naj bi se polnila? Preko plastike oz. po zraku zaenkrat se ne gre.
Sej tebi ne zamerim, ce glih nisi ravno elektrotehnicen tip ampak, da na servisu take ven mecejo. Tam jaz ne bi vec vozil...
Huuhh mojster. To pa ne bo drzalo. Da morejo obvezno bit "kovinski kontakti".. Ti dam primer kjer ni kovinskih kontaktov in se baterija vseeno polno. Vem da se bos smejal oz. karkoli pac ze. Ni pa povezana z avtomobili.. temvec "ustno" higieno. Braun ima baterijsko scetko na tak nacin, ki jo polnis na stojalu.. in med njima ni nobene kovine. Vse je prevleceno z plastiko... Smesno? A resnicno.. Ce ne verjames ti prilozim fotografije..
Klobase gor ali dol. Za inducirano napetost sem tudi ze slisal. Ampak v kartici se baterija NE polni in pika. Ce si moster mi v Laguni napolni baterijo. Ti dam za dve gajbe piva.
agerksic napisal/-a:Klobase gor ali dol. Za inducirano napetost sem tudi ze slisal. Ampak v kartici se baterija NE polni in pika. Ce si moster mi v Laguni napolni baterijo. Ti dam za dve gajbe piva.
Ne bom trdil,da je moja trditev 100% resnicna,ampak tako mi je bilo povedano na uradnem servisu Avtohise Malgaj v Trbovljah.
LP
Kartica se v citalniku polni pri daljsih voznjah, lahko se pa tudi s testerjem sprozi posopek polnenja kartic(kartica je v citalniku) in jo nafila v pol ure!
lp
He, eno malenkost se moram posuti s pepelom ceprav zgresil ravno nisem. Torej se vedno ostaja djstvo da se CRxxxx baterije ne morejo polnit, je pa pri prostorocni kartici noter zalit en mini akumulatorcek, ki skrbi, da kartica lahko sploh deluje v prostorocnem nacinu. Zato je priporocljivo obcasno uporabiti tudi rezervno.
No, precej smo nalagali ampak smo koncno prisli zadevi do dna.