Sam ima Sedana s tem motorjem in sem po enem letu zelo zadovoljen... ko bom menjal bom pa zagotovo vzel GT-ja.
Kar pa se tice avtomobila bi ti predlagal, da pogledas se malo okoli. Mislim, da imajo v TPV-ju v Novem Mestu celo paleto crnih GT - avtentique confort, starih leto dni, za slabe 3 mio z garacijo.
Sam se ne morem znebiti slabega obcutka pri (pre)prodajalcih, ki obkljukako vse zivo na avto netu, ker ali zavajajo kupca, ali pa o avtomobilu nimajo pojma....pa se garancijo je tezko dobiti pri taksnih dilerjih.
Kot sem rekel sam sem z motorjem zelo zadovoljen, pojavljajo pa se klasicne Meganove napake : cviljenje nekje v sprednjem kolesu, menjan mahnizem odpiranja in zapiranja stekel (popravljeno na garancijo), luscenje barve iz rocaja za zapiranje sprednjih vrat (popravljeno na garancijo), polnjenje kline (garancija), menjano grlo sprednjega desnega smernika (garancija) to pa je bolj ali manj vse. Aja in pa se vpoklic zaradi zamenjave "zaskocke mehanizma sprednjih stekel". Imam pa originalni radio na sumu, da mi bo kmalu odpovedal poslusnost.