No samo zame jo to udarjeno tako ali drugace. Ce bi zadevo predal zavarovalnici bi cenilec v zapisnik zapisal tudi IC (zamenjava ali popravilo), ker je deformiran tako ali drugace.Intercooler pa res ni bil nic udarjen, vendar ga je samo zamaknilo, ker je cel avto zamaknilo (avto je bil prevrnjen na streho).
Razlika med 1.5dci 65KM in 1.5dci 82KM cliotom
Intercooler sem ze dobi, cevi imam tudi vse potrebne..AWAKE napisal/-a:In si ze naredo kaj al se vedno narocas IC oz. cakasd_leonit napisal/-a:Ne ne seveda nisem obupal!!!Raje sem narocil novega pri akviz , ker se popravilo ni izplacalo(lahko tudi po popravilu nebi bilo tako kot je treba).Ta intercooler se splaca popraviti samo doma al kje pri kaksne fusarjuSolero napisal/-a:Hm... Mogoce je obupal in le ni samo v IC razlika![]()
p.s. Kako je mogoce,da prodajas skrivljen IC in zatrjujes, da ni udarjen, ki je bil v razbitem Clio-tu...?????!!!! Daj prosim, ce prenehate za taksnim zavajanjem!!!![]()
Intercooler pa res ni bil nic udarjen, vendar ga je samo zamaknilo, ker je cel avto zamaknilo (avto je bil prevrnjen na streho).
lp
Dejan![]()
Zal pa sem ugotovil da je potrebno menjati tudi hladilnik za vodo, ker moj nima nosilcev, 82KM jih pa ma, tako da bo potrebno zamenati se to.
Potem pa se bo vse skupaj zmontiralo in chipalo na 100KM in upam da brez zapletov!
lp
Dejan