predelava na plin
Mene pa neki zanima v zvezi z sistemom na plin. Na bolhi sem izvohal nekoga, ki prodaja rabljene plinske sisteme (iber poceni) vendar jih baje pri nas ni mogoce homologirati. Pa me zanima ce ti na plinski crpalki npr. kdo pri tankanju tezi ce imas vse papirje urejene.
Zadnjič spremenil buldog, dne 08 Avg 2006, 19:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: predelava na plin
zanimam se za predelavo svojga Megana II cabrio 2.0T 16V ( 165KM) na plin. Se morda že ve za kakšne težave ali bi bilo to izvedljivo? Predelal bi ga zaradi porabe 10.5l/km in pa letno prevoženih 20.000km.
Kam bi pa rezervar dal da mi bo še kaj prtlažnika ostal bo pa tako ali tako problem....
Kam bi pa rezervar dal da mi bo še kaj prtlažnika ostal bo pa tako ali tako problem....
drive it your way
Zadeva je izvedljiva brez problemov. Rezervoar se pa vgradi tam kjer je danes rezervrno kolo tako da bistvene izgube prtljažnika ni. Zraven se pa dobi set za popravilo pnevmatik s kompresorjem, več pa na PM.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Sam kokr vem CC nima rezerve že v štartu. Kam pa potem daš rezervoar, da vseeno ostane kaj prostora za streho zložit?
Potem se pa da cilindričen rezervoar v prtljažnik, kakšen pač ustreza vozilu da se streha lahko normalno zapre in je hkrati dovolj velik/majhen...
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Koliko kaj računajo mojsti za predelavo na plin npr. Renault Megane 1.6 16V ? Okoli 1000 Eur ?
Kontaktiraj Shika on je men predelal megana.