Sus ti si reko da mas medveda noter zadaj ne? Bom ti naredo eno sliko medveda moje punce v avtu Pa se eno zanimivo zgodbico bom povedo Aja pa sorry za off:D
Shusuglao napisal/-a:
ooooo bel muci
aja pa twingo je tud lep
ja tale beli muc mi je po treh letih zacel nagajati
ze 4.-ti dan zapored mi je utacal avto (praske press) vceraj sem malo na hitro spuliral haubo (na roke) da bi bil malo lepsi, a glej ga hudica malega, spet mi je danes cez noc po avtu hodil. Se pa vidi ena dolga povsinska praska skoraj cez celo haubo, ko mu je spodrsnilo (zgleda je prevec gladka) newem kaj mu bi naredu da se to neha karoserijo pod visoko napetost da ga mal strese
ok dost off topic
lp
Lincolin napisal/-a:Danes sem oba Twingota videl ko sta se peljala od glavne avtobusne postaje proti mestu-globusu.
Sta bila mogoce vidva?
P.S. Crni Twingec je imel woofere!
ja skor 100% sva bila to midva (mogoce si opazu nalepke na sprednji sipi) sva sla ravno iz zavarovalnice proti remontu novo prometno narest tko da je zdej to porihtano ja woofer pa imam (za enkrat se) hehe
@damjan: newem ce sem te lih dojel tebe najbrz ni blo zravn (glede na to da si iz celja)
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si