Eibach ali H&R ali ...
ok, ce majo tuv?sajko napisal/-a:poglej se za FK, vem da so vcasih bli eni zloo nizki sam je bil problem pri homo
Kaj pa ce mam gor se 16" feltne pa da smo v 4h noter?obby napisal/-a:Do 40 mm znizane fedre se ni potrebno posegat na predelavo amortizerjev. Vse kar je nizje od tega, pa je potrebno amortizerje krajsat. Dobil info od enega mojstra.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Eibach je dobra izbira avto ni pretrd, podvozje pa deluje normalno z originalnimi blazilniki, men so res dobre, upras Xdss on jih je dal gor sam 4.5 cm, nebo ti zal ce ga malo vec znizas vsaj za Cliote do le 01 ker zgledajo (ali so ) malo visji in ce nimas spojlerjov zgleda kot kasn terencNutcase.v napisal/-a:Kako je pa z eibach? -3?
eibach prodaja turnsek? vidim da so lahko do -50mm pa trse, pa se cool ker so tipske za thalio
Se cena da je cool, pa zmagam
Mogoce ve kdo koliko pride cena, okvirno?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
ok, cenovno tudi prebavljivo
Am, sej ze prej napisal samo vseeno: a ni apex precej nekvalitetna zadeva? Mislim, da sem glih na tem forumu bral o tem?
apexi se posedajo in to ni kul, ker vzmet ni vec tako prozna kot bi morala bit. Zgleda pa f00l k000l, ker je avto pac nizji. posledicno ti tudi amortizerji grejo hitreje rakom zvizgat
nizje kot 40 mm s serisjkimi amortizerji ne bi sel.
eibach je boljsa firma, ampak je tudi drazja. Nimas nobene zajebancije z montazo pa letanjem okol po mojstrih, ker ti vse zrihtajo pri Amortizerju.
H&r spada tudi med visokokvakitetne firme. Jih imam v svojem avtu in sem max zadovoljen. Avto je res trd, ampak to je pac davek ki ga placas za to, da daytono prevozis s 150 km/h
nizje kot 40 mm s serisjkimi amortizerji ne bi sel.
eibach je boljsa firma, ampak je tudi drazja. Nimas nobene zajebancije z montazo pa letanjem okol po mojstrih, ker ti vse zrihtajo pri Amortizerju.
H&r spada tudi med visokokvakitetne firme. Jih imam v svojem avtu in sem max zadovoljen. Avto je res trd, ampak to je pac davek ki ga placas za to, da daytono prevozis s 150 km/h
?†it ... spet mam prav!
ok, -40mm je zakon! Kaj nej pol izberem H&R al eibach? Rad bi mal trsi avto pa najvec dol kar gre se s serijskimi blazilniki - torej 40mm. Eibach ma amortizerje tudi za thalio (ceprav mislim da je pozvozje prekticno isto kot pri cliotu - torej je sam tuv drugi), H&R pa nima za thalio in bi mogu za cliota vzet in se pol s tuv zaj*bavat.. Dilema

http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... 4&start=30 cetrti post z vrha: -45mm in 16" gor, meni zgleda hudo..xdss napisal/-a:Eibach sportline 4,5 cm pa se bo premal![]()
lp xdss
Zakaj pa 45mm premalo?
pa spet sm tujo temo zasmetil
u pa se nekaj: kaksen komentar na tiste gumjaste al iz pene (nevem tocno) obrocke, ki se jih da okoli blazilnikov da se ne toliko posedejo - pac pa samo do obrocka in ne do konca, da guma ne drsa. Sej verjetno veste kaj mislim
Komentarji, se splaca nabavit tisto?
Tiste gumice, ko pridejo okrog amortizerja, sem mogo jaz dati na twinga, ko sem mel 6.5 cm znizanega in siroke gume, da mi ni drajsalo. Je pa dobra zadeva. Zdaj se se pa odlocam ali bi clia nizal, ker nocem izgubiti na udobnosti. Katere fedre bi bile najbolse, da avto ostane enako udoben, samo da je malo nizji, da ni kot jeep.