demontaza & montaza

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
blackwolfcar
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a blackwolfcar »

Imperator napisal/-a:Vezan je na ojacevalec

na tej sliki med spodnjimi kontakti kabel z rumeno kapico:

http://freeweb.siol.net/cardio20/wufr003.jpg

So pa verjetno to ledice v woofru.
ok to je en kabel, ki je vezan na remote control. Kam pa je potem se drug priklopljen. Verjetno + kabel?
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

ta drugi gre pa pod kablom ki ima crno kapico (na isti srauf sta zvezana ta s crno kapico in ta od ledic iz woofra)

Sajko. Tisto na woofru ni matica. Prtistnes notri in kabel sam skoci ven. Jaz sem sel pa obracat ker sem mislil da je matica pa sem ga zrahljal, da ne stoji trdno. Hudic, zdej ga pa ne znam nazaj pricvrstit.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
blackwolfcar

Imperator hvala. Torej gre + kabel na remote, - (crna kapica) pa enostavno na maso na ojacevalcu.

sajko ni mogel vedeti, kako se kabel sname, ker je iz slike tezko vidno ali je potrebno pretisniti ali odsraufati. Moj wofer ima npr: "matico" za odsraufati in izgleda cist podobno. Ves pa da ima vsak proizvajalec wofrov to drugac postimano. Lahko odsraufas to crno plastiko dol iz kiste in bos videl, da sta na to plastiko z notranje strani skatle gor pritjeni dve zici, ki gresta iz zvocnika, pa malo poglej, kaj oz. kje se je zrahljalo.
Uporabniški avatar
sajko
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a sajko »

Imperator napisal/-a:Sajko. Tisto na woofru ni matica. Prtistnes notri in kabel sam skoci ven. Jaz sem sel pa obracat ker sem mislil da je matica pa sem ga zrahljal, da ne stoji trdno. Hudic, zdej ga pa ne znam nazaj pricvrstit.
Uf sorry pol, ker pol so pa isti kokr jih mam doma, sam da mam jest matico :\ Prit zvecer bova pogledala.

Drugac pa tko kot je blackwolf reku poglej zadej za skatlico, pri meni je tam ena manjsa matica, verjetno je pri tebi tut pa se mal mal odvila. Ce ti pa kej pomaga ti lohka podarim enga mojga ker sm polomu tadruzga (ne zdrzi 50kg :D) :/
Renault Megane
#renault-klub.si @ ircNet ( irc://irc.arnes.si/#renault-klub.si )
Imperator

hvala vseeno, vazno da je kontakt :)

bom ze postimal. danes sem sel ze tolikokrat do avta pa nazaj, pa havbo pa gepek odpirat, da se mi ne da vec :)
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
Guli
Kraj: Sevnica

Odgovor Napisal/-a Guli »

Tkole gre tole..

Slika
Slika
Slika

upam, da zdej zastopis.. ko bos dal pa sub ven, pa samu une 2 "matice" dol prtisn, kable ven vzami, jih izoliti in tam ko je za ledice samo dol snam..

Zdej bi pa mogu razumet :lol:
Imperator

sej sm ze prej, sam hvala vseeno :)
?†it ... spet mam prav!
Imperator

o bad, kaka dogodivscina danes. Peljem se pac normalno in mau nazulim musko. Dela lepo, ampak "neki manjka". ugotovim, da woofer ne dela. Ok se parkiram gor na vrh garazne hise u BTCju in grem zadi pogledat. Pa tko z levo roko u kateri sm meu kljuce se naslonim na wufr in cist avtomaticno spustim kljuce. In mi padejo skoz port notr, V vufer. Sit kaj zdej :). Probam z roko skozi port, ne gre. Ugotovim, da je valda magnet notr in so se napopal, k so iz zeleza. Pustim avto odklenjen in grem na kosilo. Pa iscem tm koga, ki bi mi klesce zrihtal. Najdem ene svabe in nas tko tm ene 5, 6 gleda v gepek in ne vemo kaj bi naredl. Pa ugotovimo, da ma en svicarja. Pol smo nekak z svicarjem odvil tist pokrovcek in zvlekl kljuce ven :) "Ich liebe dich :)" oni pa v smeh. Vufr valda se vedno ni delu. Pridem domov in ugotovim, da sm uceri k sm zviju use, kabl scefrau in valda ni blo kontakta. S klescami lepo proavnam kabel in utaknem in zdej dela lepo tko k mora

:smt008
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
blackwolfcar

O tole je pa huda dogodivscina. No sedaj vsaj ves kako mocan magnet imas. :D

Sam da si zrihtal! 8)
Uporabniški avatar
Guli

pa se mal vec ves o avtoakustiki.. hehe.. men da klici padejo v port not.. ma ne dobim jih vec ven, razn da grem skatlo tazdirat.. blah
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Zanimiva zgodbica :lol:

@Guli: Zanimiva razlaga s slikcami :lol: Amp pa je GTO75.4, ne? :wink:
Imperator

jap, ta amp je.
?†it ... spet mam prav!
R5Gt turbo

Odgovor Napisal/-a R5Gt turbo »

Ej Imperator ce rabis pomoc sm dostkrat v tvojem koncu grem mem tebe pa ti lahko razlozim, kako pa kaj lahko naredis. :lol:
Zadnjič spremenil R5Gt turbo, dne 06 Jun 2006, 15:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Imperator

Jaz ti pa lahko povem, da za povednim stavkom stoji pika. :)

Vse mi je jasno, hvala za vaso pomoc.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
Guli

pol pa rec tole: Lock it up pametna cebela... :lol:
Odgovori