Thalia project by drhouse

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

temne sipe bi se dodal na seznam 8) drgac pa respect man za take nacrte :D
Dare

Slika
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Imperator napisal/-a:Zanimivo, da si se odlocil za tak projekt. Jaz bi denar drugam dal kot pa v rihtanje thalie.

Veliko uspeha ti zelim!
Spostujem tvoje mnenje, vendar sam smatram thalio kot clia sedan (z ritko), zato sm se jo lotil rihtat isto kot bi se clia oz kot si se ga ti.. Zakaj pa ne? :wink: Mogoce bom pa s tem razbil stereotip thalie kot avta za dedke in druzinske ocete tik pred upokojitvijo...Sicer pa hvala za dobre zelje! :wink:

Torej, se neki fotk:

Prednji sistemcek JBL P650C:

Slika

Amp za prednji sistem JBL P80.4:

Slika

Amp za sub JBL A601GTi:

Slika

Sub JBL GT4-15 (bosta 2 komada, ce bo eur prideta namesto njiju dva JBL P1520e)

Slika

Pa se platisca:

Slika
Zadnjič spremenil drhouse, dne 21 Maj 2006, 20:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
drhouse

_DARE_ napisal/-a:temne sipe bi se dodal na seznam 8) drgac pa respect man za take nacrte :D
Jaaa pozabu napisat! Crne sipe se pridejo, hvala da si me spomnil :wink:
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

ti bos u 3h letih avto ze prodau,al te bo minilo al ga bos pa sesu...nwem zakaj noben ne powe realnega mnenja tuki gor o tem tvojem projektu...use lepo in prou,ampk use govort kaj bo not,predn mas zadeve sploh doma,sploh pa da to traja use skupi 3 leta...ah back to reallity...ce bos pa naredu use to,pa da bojo zelje v 3h letih iste...super 8) ce bi to kdo napisu na a.com bi ga tam ze usi popluval pa smejal se mu,kle se pa pac zadrzite,ampk...tud prou.Js sm powem svoje mnenje :wink: pa velik srece pr tem projektu :)
.::TEAM SPIRIT::.
Uporabniški avatar
drhouse

rok46 napisal/-a:ti bos u 3h letih avto ze prodau,al te bo minilo al ga bos pa sesu...nwem zakaj noben ne powe realnega mnenja tuki gor o tem tvojem projektu...use lepo in prou,ampk use govort kaj bo not,predn mas zadeve sploh doma,sploh pa da to traja use skupi 3 leta...ah back to reallity...ce bos pa naredu use to,pa da bojo zelje v 3h letih iste...super 8) ce bi to kdo napisu na a.com bi ga tam ze usi popluval pa smejal se mu,kle se pa pac zadrzite,ampk...tud prou.Js sm powem svoje mnenje :wink: pa velik srece pr tem projektu :)
Avto ostane pri meni dokler ga ne pobere, torej prodal ga ne bom; minilo me ne bo, ker sm se vedno izpeljal kar sem si zadal v glavo, sesujem ga lahko, sam je kasko tko da :lol:
Avto mam doma, ozvocenje je vse doma razen radia in akumulatorja, prevleke dobim za bday od familije, platisca in fedre treba kupit, podaljski in odbijaci ter badlook so pri kolegu, treba samo se kopijo naredit in ustrezno predelat za pase gor, poliesterska vlakna in smole ter trdilci so pri istem kolegu, tam se bo zadevo delalo, izpuh in filter treba tudi se kupit.
Torej, vse zadeve so na dosegu roke, le cas in se nekaj denarja rabim --> to pa mam poleti, zato je tudi zadeva planirana kot 3letni projekt, ker bo potekalo samo poleti; cez leto pa sparanje...
Lepo da si izrazu svoje mnenje in upam da bos cez 3 leta (alpa vec oz manj) nasel dobro besedo ob pogledu na koncni izdelek :wink:
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

drhouse napisal/-a:
rok46 napisal/-a:ti bos u 3h letih avto ze prodau,al te bo minilo al ga bos pa sesu...nwem zakaj noben ne powe realnega mnenja tuki gor o tem tvojem projektu...use lepo in prou,ampk use govort kaj bo not,predn mas zadeve sploh doma,sploh pa da to traja use skupi 3 leta...ah back to reallity...ce bos pa naredu use to,pa da bojo zelje v 3h letih iste...super 8) ce bi to kdo napisu na a.com bi ga tam ze usi popluval pa smejal se mu,kle se pa pac zadrzite,ampk...tud prou.Js sm powem svoje mnenje :wink: pa velik srece pr tem projektu :)
Avto ostane pri meni dokler ga ne pobere, torej prodal ga ne bom; minilo me ne bo, ker sm se vedno izpeljal kar sem si zadal v glavo, sesujem ga lahko, sam je kasko tko da :lol:
Avto mam doma, ozvocenje je vse doma razen radia in akumulatorja, prevleke dobim za bday od familije, platisca in fedre treba kupit, podaljski in odbijaci ter badlook so pri kolegu, treba samo se kopijo naredit in ustrezno predelat za pase gor, poliesterska vlakna in smole ter trdilci so pri istem kolegu, tam se bo zadevo delalo, izpuh in filter treba tudi se kupit.
Torej, vse zadeve so na dosegu roke, le cas in se nekaj denarja rabim --> to pa mam poleti, zato je tudi zadeva planirana kot 3letni projekt, ker bo potekalo samo poleti; cez leto pa sparanje...
Lepo da si izrazu svoje mnenje in upam da bos cez 3 leta (alpa vec oz manj) nasel dobro besedo ob pogledu na koncni izdelek :wink:
upam da ti rata,po moznosti se kej rpej k v 3h letih 8) ...pa rec familiji naj ti lepe prevleke kupjo :lol:
.::TEAM SPIRIT::.
Uporabniški avatar
Narodnjak
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Narodnjak »

Feltne so mi usec, akustika je pa itaq JBL nebi govoru o tem, kr je ze use znano kar se tega tice, body kits ... hmm bomo vidl kako ti bo uspel pa bom pol ocenu a pase al ne.Velik srece :lol:
Slika
Uporabniški avatar
drhouse

rok46 napisal/-a:upam da ti rata,po moznosti se kej rpej k v 3h letih 8) ...pa rec familiji naj ti lepe prevleke kupjo :lol:
prej ne bo, ker ce sm oz bom dal letos 500k za muziko, ne bo zneslo za feltne.. bo do naslednjega poletja, pol pa se do naslednjega za podalske in licarska dela. Po teoriji bi slo, vsak mesec 10k od stipendije na stran pa se studentsko delo poleti pa je.. Glej, nebi si zastavu takega projekta ce nebi 100% vedu kaj hocem, kaj si lahko privoscim in kaj mi je na voljo; mam pac sreco da mam poznanstva v pravih krajih (licarstvo, poliester, ...), edina ovira sta cas in denar, ki pa prideta vsako poletje - pa ce prav neumno slisat :) Prevleke pa bodo take kot pise - umetno usnje in mikrofibra na sedalnem delu, 37k pri AMO Hrvatini, pridejo sredi poletja, za b-day pac :wink:
Uporabniški avatar
drhouse

Torej kot oblubljeno se fotke original moje Thalie in ocimove Nissan Almere Tino:

Slika

Slika

Slika

Slika

(macek ni serijska oprema :lol: )
Uporabniški avatar
Narodnjak

Odgovor Napisal/-a Narodnjak »

Cak a mas ti 1.4 al 1.4 16V k je ista k moja 8)
Slika
macckon

Odgovor Napisal/-a macckon »

thalia men osebno sicer najvecja napaka kar jih je renault vrgel vn iz svoje tovarne, ampak vazno da je tebi vsec in da ti sluzi namenu....bi pa rad videl kako ti bo uspelo izpeljati svoje cilje in bom potem mogoce drugacnega mnenja :D
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

macckon napisal/-a:thalia men osebno sicer najvecja napaka kar jih je renault vrgel vn iz svoje tovarne, ampak vazno da je tebi vsec in da ti sluzi namenu....bi pa rad videl kako ti bo uspelo izpeljati svoje cilje in bom potem mogoce drugacnega mnenja :D
se podpisem :)
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Kar se tice talije, tud meni ne potegne, zadni konec bi lahko lepse naredili. Spredaj je pa itaq kot Clio.

Da se jo pa lepo postimat tako kot vsak avto. Jaz bi dal gor recimo sprednje blatnike od Clia Rs, da jo ze v zacetku malo razsiri, pol jo spustit na poden, ene lepe felnice, diskretne prage in mogoce en diskreten spoilercek zadaj.

Ba grem stavt da bi bla bomba 8)
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

killah bee napisal/-a:Kar se tice talije, tud meni ne potegne, zadni konec bi lahko lepse naredili. Spredaj je pa itaq kot Clio.

Da se jo pa lepo postimat tako kot vsak avto. Jaz bi dal gor recimo sprednje blatnike od Clia Rs, da jo ze v zacetku malo razsiri, pol jo spustit na poden, ene lepe felnice, diskretne prage in mogoce en diskreten spoilercek zadaj.

Ba grem stavt da bi bla bomba 8)
Se bi kr strinjal s tem! Felne bi jo ful spremenile! Samo ne zadaj davat kakega winga gor velikega:D
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Mogoce pa vse skup se ne bo tako slabo zgledalo...bomo vidli :wink:
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Odgovori