alarm
Ja, samo ta je iz avstralije. nasim carinikom ni vazno ce je znotraj EU. Karkol od ven pa ti bodo nabili davka pa carine. da bo joj. Racunaj 20% od cca. 42000, pa jurja za tisto pismo, da morate racun prinest...pa se kaj. Razen ce ti rece da bo "shipped from UK", ker potem pomeni da ima samo dobavitelja od "down under"
My R21 1.7 8V GTS Manager was my life! ...but before I get a decent Turbo, this one will do just fine 

sem opazil ja da je pri tem se carina + DDVRaptor napisal/-a:Ja, samo ta je iz avstralije. nasim carinikom ni vazno ce je znotraj EU. Karkol od ven pa ti bodo nabili davka pa carine. da bo joj. Racunaj 20% od cca. 42000, pa jurja za tisto pismo, da morate racun prinest...pa se kaj. Razen ce ti rece da bo "shipped from UK", ker potem pomeni da ima samo dobavitelja od "down under"
kaj pa tale? (nima antence
)
http://cgi.ebay.co.uk/KEYLESS-ENTRY-2-W ... dZViewItem
dobi se ga tudi na nemskem ebayu...
ce bi se kdo neki narocu se lahko kaj zmenmo, jaz bi poenstran cimprej, sam pa ne bi naroceval prek ebaya
ce bi se kdo neki narocu se lahko kaj zmenmo, jaz bi poenstran cimprej, sam pa ne bi naroceval prek ebaya
Jah glej. Ceneje ko gres pri teh stvareh manj muzike. Nisem oba primerjal ampak 5 funtov je kaj, 1750. Ce ma recimo stvar vecji domet, potem nima smisla sparat. Tako ga bom lahko prizgal in ogrel kar iz okna bloka
Glede na to, da je isti prodajalec se ga pa pac vprasa kaj je razlika. Bi ga ze sam, samo mi glih racun strajka.
Drgac pa tipo ma 5456 prodaj (!!!!). To da nima 100% rating ampak 98.7% je gotovo stvar posameznih kretenov, ki niso dobil posiljke v dveh ampak v petih dneh, in so ze kurcal. Zaupanje? Vsekakor.
Mika tud mene, avto je prevec ohranjen in vreden da bi sparal na njemu. Kako bom s $ pa ne vem, glede na to da bom kupil nove gume in da je dopust pred vrati.
Drgac pa tipo ma 5456 prodaj (!!!!). To da nima 100% rating ampak 98.7% je gotovo stvar posameznih kretenov, ki niso dobil posiljke v dveh ampak v petih dneh, in so ze kurcal. Zaupanje? Vsekakor.
Mika tud mene, avto je prevec ohranjen in vreden da bi sparal na njemu. Kako bom s $ pa ne vem, glede na to da bom kupil nove gume in da je dopust pred vrati.
My R21 1.7 8V GTS Manager was my life! ...but before I get a decent Turbo, this one will do just fine 

jurre napisal/-a:kaj pa tale? (nima antence)
pomojem gre za isti alarm, s tem da se je pri tem katerega link ti navajs avkcija zakljucila 26.6.06.....tisti so bli pa tako da jih lahko kupis brez avkcije.
sem mal racunal
alarrm 1 komad je ca 35.000
postnina do 25kg ca 9.000
misllim da je blo govora da bi jih ca. 5 vzelo tko da nas pride to ca. 38.000 ker je verjetno se nekaj stroskov ce gre preko pay pall-a. ce je se kaksen vec je to samo se boljske....tja do 25kg bo slo (ne vem pa kolko en alarm tehta).
jaz sem za tako ceno za!
alarrm 1 komad je ca 35.000
postnina do 25kg ca 9.000
misllim da je blo govora da bi jih ca. 5 vzelo tko da nas pride to ca. 38.000 ker je verjetno se nekaj stroskov ce gre preko pay pall-a. ce je se kaksen vec je to samo se boljske....tja do 25kg bo slo (ne vem pa kolko en alarm tehta).
jaz sem za tako ceno za!