Immortal's xsara-update (Nova xsara)
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
ej cebela,je reku vulkanizer da so kvalitetne in ured te feltne tko da je biu immortal se bl veseu k si mu jih zdilu,hh
bom js ma odgovoru ker brata ni...
@mateo,nizal ga ne bo
prau da noce zgubit na udobju in da mu je tud tko ql vidt,ker ni spet tok off road
js bi ga sicer u podn znizu
sam je njegow avto tko da... 
bom js ma odgovoru ker brata ni...
@mateo,nizal ga ne bo
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Lepa Xsara!
Full pasejo te felge!

Jst jih mislim vzet za svojga cliota, ker so pac zelo ugodne ( 60 EUR/kom za 16") ne vem pa kaksna je kaj kvaliteta itd.
No tukaj je opis gum. Moje mnenje: kolko para tolko muzike
The Nankang NS2 broad straight groove shoulder reduced hydroplaning and provides superior wet handling. NS2 V-shaped stripes and three-in-one multi pattern block promote the quiet driving and reduce the noise generation. The Nankang NS2 incorporates shoulder with re-enforced stiffness block improves traction and handling when cornering.Special drainage grooves design avoid the hydroplaning occurrence caused from V-shaped stripes
Grip in Dry: 3 out of 5
Grip in wet: 3.5 out of 5
Overall performance: 3.5 out of 5
Drugac pa ce se ne motim jih ima Imperator na svojem cliacu pa bo on znal kej povedat o njih.
lp
A te?pery napisal/-a:kaj prawte kej na nankang gume?vulkanizer jih je ful graju

Jst jih mislim vzet za svojga cliota, ker so pac zelo ugodne ( 60 EUR/kom za 16") ne vem pa kaksna je kaj kvaliteta itd.
No tukaj je opis gum. Moje mnenje: kolko para tolko muzike
The Nankang NS2 broad straight groove shoulder reduced hydroplaning and provides superior wet handling. NS2 V-shaped stripes and three-in-one multi pattern block promote the quiet driving and reduce the noise generation. The Nankang NS2 incorporates shoulder with re-enforced stiffness block improves traction and handling when cornering.Special drainage grooves design avoid the hydroplaning occurrence caused from V-shaped stripes
Grip in Dry: 3 out of 5
Grip in wet: 3.5 out of 5
Overall performance: 3.5 out of 5
Drugac pa ce se ne motim jih ima Imperator na svojem cliacu pa bo on znal kej povedat o njih.
lp
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika