Nujno rabim nasvet glede clia 1.4 RT

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

slovenec, mas prav :wink:

Ce ima samojed kaj casa, ga zagnjavi...saj bi ti jaz rade volje tudi pomagal, ampak sem malo bolj dalec. :roll:

RS: Drzi se teme, ker drugace brisem.
Slika
me,myself&I
Kraj: Mengeš

Odgovor Napisal/-a me,myself&I »

Ha ha ha, na koncu vas bom se resno vzela tako da prosim, ne me hecat. Saj se mi fajn zdi :Fade-color in verjemte da sem ze razmisljala o tem.
*fastDay* hava za info, saj podvozje vem da ni v redu, ker mi skoz neki rozlja, kot bi s ketno tolku kadar cez kaksen kucl zapeljem, lahko je cist majhna reza v cesti. Tako da bom to naredila. Bremze so pa kao v redu.
Glede klime je pa ena skatlica kjer so notr kabli zvezani (tako mi je elektricar rekel) in bi mogla to zamenjat. Ce un ki ga poznas se to prodaja mi poslji zasebno sporocilo (ce hoces seveda) ker bi bilo super ce bi lahko dobila kar rabim. :smt017
Ti sLOVEnec pa lahko kar na cesti mal okol pogledas, moj prodajalec je tvoj sosed, pa ga lahko mal potipas. :smt048
Ti RS pa taksno prbijes da se moram smejat vsakic ko pomislim na to. :P
Obožujem mojega cliota!
Uporabniški avatar
Clio1,4
Kraj: Kranj, Planina

Odgovor Napisal/-a Clio1,4 »

Pojd na stran http://www.pravniki.info/ Tukaj dobis brezplacni nasvet. Moje mislenje je, da si bila namensko ogoljufana, zato imas verjetno sanso, da tipa tozis (ali si se kaj pogovorila z njim?). Ce si avto preplacala, verjetno ne bos se vlagala vanj, sej to je tko, kot bi stran metala denar. Vlagas in vlagas, pa vedno nekaj novega, neprijetnega. Dej se zresni, potegn crto in se sprav na prodajalca. drugace bos v to kripo lahko vlozila denarja za novega cliota, pa bo se zmeraj zanic in pozresen. Tudi pri videno/kupljeno, si prodajalec ne sme privosciti takih podlih podtikanj, kot si ga dozivela ti. Tudi, ce je avto star.
Poizkusaj dobi konkreten predlog na zgornjem linku, da saj ves kako se obracati naprej. Ce je zadeva res tko kriticna, poizkusaj dobiti na servisu ceno kolk bi te popravilo stalo (ce se sploh aplaca se popravljati) in ga tozi za ta denar. Ce dela tako kot si napisal, pol sama nimas kake lepe prihodnosti, ker ti bo avto popizdil ravno takrak ko ne bi smel in bos poleg tega, da bos povzrociteljica nesreca, lahko se koncala tam, kjer je najmanj zazeljeno. Tega ti pa razen prodajalca ne privosci nihce.
Ne jamraj, ne vlagaj, zacni gledat, kako bi saj nekaj dobila nazaj, da si lahko kupis kaj boljsga, ceprav skromnega.
Uporabniški avatar
Clio1,4
Kraj: Kranj, Planina

Odgovor Napisal/-a Clio1,4 »

r19&laguna

Odgovor Napisal/-a r19&laguna »

tukaj se pojavi problem da je to bilo ze pred 5 meseci
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Hem tud moj clio je prva dva meseca sel vredu al pa tri recimo pol pa so se zacele napake kr sam pojavaljat, no ja nekaj smo jih odpravli nekaj jih je pa se pa cakam na lepo vreme da spricnemo zadevo, aja pa najnovejsa napaka, ki se je pojavla na mojem avtu menjalnik neki cudno ruzi bojo tribe sle pocas nic novga si mislim sej sm v avto volzu ze samo :roll: kake 50 cukov glede nato pa kolk je star pa da na njemu se ni blo pravega orng servisa naretega je to kr ok :P .
Štrom for wife, UPS for life.
me,myself&I

Hvala ti Clio1,4 najprej napisem tale odgovor pol grem pa prebrat. Imas prav da me skrbi glede nadaljnega vlaganja ker sem ze do zdaj dala zanj ok. 700k kar je toooliko da me kar glava boli. In res se vedno pojavi nekaj novega zato moram najti nacin da dobim nekaj nazaj od tipa.
Hvala se enkrat, ravno nekaj takega sem iskala ker so mi na Uradu za varstvo potrosnikov sporocili da ga lahko prijavim zaradi goljufije, kar pomeni da ga lahko zaradi tega tudi tozim. Tako da se bom pozanimala kot si svetoval, da ne bom se za to denarja stran metala.
Obožujem mojega cliota!
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Ce se bosta znasla na sodiscu, upam, da bosta cimprej resila, ker se stvar zna potegnit tako dolgo, da iz tega ni vec nic...kot ponavadi na nasih sodiscih.
Slika
me,myself&I

Ja, saj vem, saj zato je to skrajna moznost ki bi se ji v vsakem primeru rada izognila. Po mojem bi vec zapravla kot pa dobila nazaj. Kar pa nikakor ni opcija.
Obožujem mojega cliota!
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Povej tipu kaj bos naredila in upaj da se userje pa se kako drugac zmenta, ker se zna zgodit da bos na sodiscu vec let, pa bos sama obupala ze.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

thesharky napisal/-a:Povej tipu kaj bos naredila in upaj da se userje pa se kako drugac zmenta, ker se zna zgodit da bos na sodiscu vec let, pa bos sama obupala ze.
Se pa pritozi evropskemu sodiscu in potem tozi se drzavo, ker nic ne ukrene in samo jemlje denar :D Tam baje resijo vse v dobrem letu dni :wink:
me,myself&I

He he, se par dni pa bom oborozena do zob. Z informacijami seveda, da ne bo pomote.
Saj tako kot je bilo receno, upam da se bo tip usral in se bo dalo z njim kaj zmenit. Niti slucajno se mi ne da spuscat v kaj dolgotrajnega ali dragega, bom pa seveda poskusila vse moznosti, ki se temu izognejo.
Obožujem mojega cliota!
r19&laguna

Odgovor Napisal/-a r19&laguna »

kaj pa ce ta tip to bere....
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Kaj? V Zalcu zivi ta usrana us? Zdej me pa je kr mal sram, da sem od tam doma...
me,myself&I

Ne glih v Zalcu, bolj pri Celju. Sosed bolj tako na siroko. Pa tud ce bi bil je Zalec se zmer v redu. Hvala za podporo.
Pa hecn je to ker je mulo star 19 let, en student, ki je fotra prpelu zraven, pa h njim domov smo sli pogodbo za aro podpisat pa vse, pol pa take...
Obožujem mojega cliota!
Odgovori