samojura napisal/-a:sicer sem pa jaz nekaj nasel, oz. mi je en poslal iz opelforuma, pa so papiri za opel pa bi jih blo treba malo sfrizirat, pa bi rabo par podatkov, a jih zna kdo sfrizirat
samojura napisal/-a:sicer sem pa jaz nekaj nasel, oz. mi je en poslal iz opelforuma, pa so papiri za opel pa bi jih blo treba malo sfrizirat, pa bi rabo par podatkov, a jih zna kdo sfrizirat
Tako dejanje je kaznivo in se ne pocne!
Lp, B
JP Birk mi znas ti kako drugace pomagat?? potem bom dal original papirje zraven, ce pa jih ne dobim nikjer
ce mnogo drugih homologira isti filter, za koji k... more pol vsak nosit tote papire poleg
Zadnjič spremenil samojura, dne 18 Maj 2006, 15:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp, B
JP Birk mi znas ti kako drugace pomagat?? ce mnogo drugih homologira isti filter, za koji k... more pol vsak nosit tote papire poleg
Pravim ti.. tale papir ko ga mam ti lahko posljem, potem pa preveri ce ustrezajo stevilke iz tabele za tvoj avto, potem je to to, ce ne pa ti ne morem pomagat, zal...
birkoff napisal/-a:
Lp, B
JP Birk mi znas ti kako drugace pomagat?? ce mnogo drugih homologira isti filter, za koji k... more pol vsak nosit tote papire poleg
Pravim ti.. tale papir ko ga mam ti lahko posljem, potem pa preveri ce ustrezajo stevilke iz tabele za tvoj avto, potem je to to, ce ne pa ti ne morem pomagat, zal...
Lp, B
ja bi te fuuuuull lepo proso, ce mi posljes, pa bom prevero, pa pir ti ne uide na kakem srecanju, sem se Dr. 1 dolzen, z veseljem ga bomo
bil vceraj v A3Mu za papire, pa je reko, da kao ne rabis papirov za samo filter, pol sn mu pa reko, da na LPP zahtevajo, pa je zacel, da majo zdaj naroceno robo, ki pride cez 1 tedn in dobijo TUV zraven in da naj te pridem bomo vidli kaj bo, ce me spet ni nategno
@birk hvala se 1Ă— za trud, pa vseeno mas v dobrem
jah sej si kar mislim, ampak so pa pizde ne, da ti v rit lezejo , ko pa kupis, pa same lazi , pa fsakic, ko prides je spet kaj drugega, pa se zgovarjajo vedno na drugega- dobavitelji, pa skladisce, pa to, samo oni niso nic krivi