Nekaj me zanima....
jst imam isto foro, tko da sem ze imel filter ki je prisel direkt na blok motorja, kjer si obkrozil. Kot vidis je tam zelo malo prostora, tako da tudi filter ni bil newem kako velik. Torej peljal sem se par km in ugotovil da se ga sploh ne slisi, ker mi auspuh toliko lepse poje da skoda da bi imel noter se filter ki se ga ne slisi. Ce pa bi bila kaksna manjsa cevka iz motorja in filter vecji kot je bil moj, pa je mozno da bi dobil nekaj zvoka. Mislim pa da imava enake motorje. Tako da ce ti uspe dobiti lep zvok se priporocam in bi te prosil ce me bos imformiralBeBoP napisal/-a:Oki zdej me pa se neki zanima kle pr mojmu avtu kam moram jst montirat filter na sliko1 al sliko2?
SLIKA2
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
monterej ga tako, da tm un kolen k je na drugi sliki okol obrnes, das se eno alu al pa rosfrei cev pa na konc filter pa bo. pa ne dat prevelikega ker pol ne bo zvoka.
sm jest to hotu na enakem cliotu montirat pa sm skor 100% da se da tko narest.

tist k je obkrozen z rdeco lahk vse vn vrzes, pa najbrz bos rabo nekaj dat na cevko za oddusnik(najbols da tamau filtercek)
Tko ni jest naredu, pa bi blo zihr dost mrzlega zraka
sm jest to hotu na enakem cliotu montirat pa sm skor 100% da se da tko narest.

tist k je obkrozen z rdeco lahk vse vn vrzes, pa najbrz bos rabo nekaj dat na cevko za oddusnik(najbols da tamau filtercek)
Tko ni jest naredu, pa bi blo zihr dost mrzlega zraka
Enigma motorsport
lahko tak nardis je najlazje http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=7584
Lahko se pa potrudias pa je tako
Zvok pa mam jaz brutalen za 1,2.Res zdere se vseh 60 konjickov kolk je mozno tjo da jaz priporocam zaradi zvoka
Lahko se pa potrudias pa je tako

Zvok pa mam jaz brutalen za 1,2.Res zdere se vseh 60 konjickov kolk je mozno tjo da jaz priporocam zaradi zvoka