Torej ce priklopim na luci ki svetijo kadar spredaj prizgem nebi smelo bit nic narobe ne? Sam potem bo pac med voznjo svetlo:) A jebi ga:D
Luc v kuferamu
Aha pol bi jo lahko pa vezal na tisto ko so luci! Pac bi mogo met luci prizgane:) Nekak tak bi mogo nared:) Pri moji Five-ki je drugace narejeno...bom kupo jaz dve lucki!
Pa bomo naredli
Torej ce priklopim na luci ki svetijo kadar spredaj prizgem nebi smelo bit nic narobe ne? Sam potem bo pac med voznjo svetlo:) A jebi ga:D
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Ja ce bos mel na luci vezano, pa ce bos se dal stikalo ki bo prekinil tok, pol ti ne bo med voznjo svetlo, bos pa mogu met luci prizgane ce bos hotu da ti bo luc gorela, ko bos prtljaznik ofnu...MaTe0 napisal/-a:Aha pol bi jo lahko pa vezal na tisto ko so luci! Pac bi mogo met luci prizgane:) Nekak tak bi mogo nared:) Pri moji Five-ki je drugace narejeno...bom kupo jaz dve lucki!Pa bomo naredli
Ja (no bistvu je en kabel iz akumulatorja +, drugi plus pa bi po pravem mogu pridet od radia, da ti vklopi ojacevalec malo kasneje kot radio, ce ne se slisi tisti znacilni "bum" ko przges radio), maso pa kr tam ko mas maso za ojacevalc, ja. Pa vmes pol med lucko pa + ki gre na ojacevalc si das stikalo, ki ti bo prekinu tok, ko bos mel prtljaznik zaprt, pa bo.MaTe0 napisal/-a:Aha bom ze nekak:) To se pravi v ojacevalec kr noter tam ko prideta dva kabla od akomulatorja al kak? Maso pa tud tja ko gre od ojacevalca? Al ne?
- matejpurgar19
jz sm mev v moji sesuti petki res hudo lucko zadi. Sam sm potegnu kabel plus iz spredjega dela tam kjer so varovalke da sem lucko mel vezano se prek varovalke. Stikalo sm pa naredu prblizno tako kot ima clio 1. Za lucko sm pa montiru kr racunalnisko neonko k res hudo zgleda pa se med barnimi lahko zbiras, modra zelena rdeca pa se ultravijolicna. sam najhuj je modra ultravijolcicne pa se nism probu sam pomoje mora bit huda.