lisko napisal/-a:Je hudo zajeban to skupi spravt? Ker neki podobnega mam tud jaz u mislih.... kje si pa motorcke dobu ? Al si komplet kupo pa sam zmonitral?
Jaz sem jih presravbal iz petke od kolega ki se je zaletu. Kupu jih je v conradu. Majo z dalincem, brez za 4 in za 2 vrata. Zraven dobis motocke kable, te plehke ki ji zmontiras v vrata in na njih motorcke. Dela nekako za kaksne 4 ure (ce malo znas delati z orodjem ) zankerat se dela brez problema, samo malo so na zacetku hecala zadnja leva vrata, ker se je zelo tezko dvignila klukca za zaklep (po malo mazanja in odklepanja-zaklepanja deluje brez problema)
ðuro: ce bom lahko dobil samo sprejemnik in dalinca, potem bo se kolega narocu en komplet za svoj avto, pa bi se lahko zmenili pa narocimo skupaj, prispramo pri postnini pa se mogoce dobimo kaksen popust.
vredi!ti samo povej pa bom vido kak bo takrat z dnarom!ce bo aprila bi blo zelo kuul!ker zaj nekaj muziko kupujem pa auspuh pa take...mam en dober roor nagledan!!
jz sm tem oslom pisal pa mi niso odpisali nazaj...mogoc zato ker anglesk ne zastopjo, jz pa nemsk ne
no...jz bi to mel, ce ne najdem prej zadeve ki bo imela se dodatno funkcijo- odpiranje prtlaznika, se pridruzim nakupu, ce bomo s tem kej priodobili na postnini.
Spidi, se boma po PM zmenla, kaj in kako ko bo slo zares
damjan napisal/-a:jz sm tem oslom pisal pa mi niso odpisali nazaj...mogoc zato ker anglesk ne zastopjo, jz pa nemsk ne
no...jz bi to mel, ce ne najdem prej zadeve ki bo imela se dodatno funkcijo- odpiranje prtlaznika, se pridruzim nakupu, ce bomo s tem kej priodobili na postnini.
Spidi, se boma po PM zmenla, kaj in kako ko bo slo zares
Sem jim pisal po anglesko ker jaz pa nemscina pa so odpisal, mogoce ce si zdej popoldne pisov mogoce ni nobenega v trgovini pomoje da bos dobil jutri odgovor.
Se bomo vse zmenili, ponavadi je tako da za vsak naslednji izdelek racunajo polovico postnine. Mogoce pa ob vecji kolicini celo kaj manj.