3. Srecanje RS-Lastnikov

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)

Meeting kdaj?

Glasovanje se je zaključilo dne 11 Mar 2006, 19:49

18.3.2006
0
Brez glasov
19.3.2006
1
11%
25.3.2006
7
78%
26.3.2006
1
11%

Skupaj glasov: 9

Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Zdravo

Vidim, da ste zelo navduseni nad svojimi RSi in da prirejate skoraj vsako tedenska srecanja :D.
Torej, da vam dam eno kost za glodat na vasem zdajsnem 3. srecanju RSov.

Za tiste, ki se ne vejo organiziramo AMD Sempeter 8.4.2006, 1. nase srecanje ljubiteljev avtomobilizma, avtomotosporta,... na avtopoligonu Locica ob savniji (Sempeter v savinjski dolini, ali za tiste, ki so se udelezevali preteklih srecanj 1km naprej od Sentruperta :)).
Poglaviten del tega srecanja bo organizirana voznja po poligonu (avtoslalom).
Schkorc napisal/-a:Glede na to, da bomo domacini prisotni v vecini z Renaulti, se bi lahko tudi klubovci/forumasi opogumli in prisli odpeljat ta slalom.
Trudim se tudi, da bi bila (med tekmovalci) videt tudi nasa lokalna zbirka 16Vjev (svoh 10) tak da upam, ce bo uspelo, da sam mojga ne bo zraven (zarad tega, ker vsi govorijo, da ne morjo "dirkat", ker nimajo mocnih avtov bom naceloma vozil z Clio 1.4).
Sploh bi pa blo zanimivo/atraktivno (zraven 16Vjev ali tudi brez njih) videt vaso skupino RSov (Killah daj jih malo podzgi :)). Glede na to da se RSovci dostkrat dobite na lokalnih srecanjih, naredte lokalca na slalom.
Proga res ne bo zaprta okol kegljev ne bo treba vozit slaloma, tak da za mocne in/ali velike avte ni problema.
No razmislite, da se udelezite nasega srecanja in naredite lokalno srecanje na poligonu :).
link na vabilo v sosednji temi: http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=6233

LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
Clio_RS
Kraj: Gorenska

Odgovor Napisal/-a Clio_RS »

schkorc napisal/-a:Zdravo

Vidim, da ste zelo navduseni nad svojimi RSi in da prirejate skoraj vsako tedenska srecanja :D.
Torej, da vam dam eno kost za glodat na vasem zdajsnem 3. srecanju RSov.

LP, Primoz
Prirejamo skoraj vsakomesecna srecanja :wink: seveda po predhodnem dogovoru in usklajevanju prostega casa.
Trenutno nam za 3.srecanje kaze da bomo sam lokalni Rs-ovci(gorenci) vendar upam da se bo stevilo udelezencev povecalo za eno furco do Bohinja v sobote ko bo na gorenjskem lepo vreme.
Kar se pa tice srecanja ljubiteljev avtomobilizma,avtosporta...je tema sa vse tiste ki se ga hocejo udelezit ze odprta.Mi Rs-ovci se bomo pa dogovorili ce bo kdo zainteresiran de se v skupini kot RS_Team_Slo tega udelezimo. 8)
Ce bomo v soboto pac samo eno lokalno srecanje udarl je lahko to predlog za 4.srecanje Renault RS vozil.

Lp.

RS_Team_Slo
Clan Renault Kluba Slovenija
Uporabniški avatar
djsly

Odgovor Napisal/-a djsly »

Mene zal ne bo. Moram nujno v avstrijo :(
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

3 RS srecanje

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

[quote="djsly"]Mene zal ne bo. Moram nujno v avstrijo :([/quote)

No kaj je zde,j a mamo jutr srecanje a je prestavljeno!!!! Prosim za odgovor??
:oops:
RS-sport
Uporabniški avatar
Clio_RS
Kraj: Gorenska

Odgovor Napisal/-a Clio_RS »

Ja lahko se dobimo samo mi trije ,stirje. Lahko pa prestavmo na en datum ki bo vsem ustrezal. Se mal prej dogovorimo pa da pol to drzi :wink: .
Nekaj ma RS-ze v mislih pripravljeno za srecanje na karting pisti naslednji mesec ,ki bo pa tud kam.

LP.
Clan Renault Kluba Slovenija
Odgovori